Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ironia lui Dumitru Dragomir după victoria din derby a FCSB-ului: "Antrenorul Gigi Becali a fost mai bun decât Dan Petrescu"

EXCLUSIV | Ironia lui Dumitru Dragomir după victoria din derby a FCSB-ului: "Antrenorul Gigi Becali a fost mai bun decât Dan Petrescu"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la CFR Cluj şi a venit la două puncte în spatele ardelenilor. Unicul gol al partidei a fost marcat de Octavian Popescu, iar mijlocaşul vicecampioanei României l-a încântat cu evoluţia sa şi pe fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir.

''A fost un meci frumos. Sincer, nu mă aşteptam ca FCSB să facă un meci aşa frumos. Mi-a plăcut mult Octavian Popescu. Va fi un jucător mare. FCSB a fost net superioară, la toate capitolele.

De această dată, antrenorul Gigi Becali a fost mai bun decât Dan Petrescu. Arbitrajul a fost foarte bun. După victoria asta s-a relansat lupta pentru titlu, cu o menţiune: în joc poate intra şi Craiova. Va fi o bătălie în trei. Până la urmă, e foarte bine că se întâmplă aşa'' , a declarat Dumitru Dragomir la Orange Sport.

CFR Cluj - FCSB 0-1

CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I. Clujenii au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză. În clasament, între cele două echipe mai sunt acum doar două puncte.

Golul a fost marcat de Oct. Popescu ‘ 74.

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Graovac, Burcă, M. Camora – Deac, Boateng, Bordeianu (Păun ’87) – Omrani (Dugandzic ’77), Debeljuh (Yuri ’46), Petrila (Birligea ’76). Antrenor: Dan Petrescu
  • FCSB: Târnovanu – Creţu, Cristea, Miron, Radunovic – Ov. Popescu (Oaidă ’83), Şut (Edjouma ’46), Olaru (Stoica ’46) – Cordea (V. Gheorghe ’72), Tănase, Oct. Popescu (Dumiter ’87). Antrenor: Anton Petrea.

Sâmbătă, FC Argeş a învins-o în deplasare, scor 1-0, pe FC Voluntari, iar Universitatea Craiova s-a impus, tot în deplasare, cu 3-0, în faţa echipei Farul.

Clasamentul play-off-ului este următorul:

1. CFR Cluj – 45 de puncte
2. FCSB – 43
3. Universitatea Craiova – 39
4. FC Voluntari – 30
5. Farul Constanţa – 28
6. FC Argeş – 27

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: fcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare