Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Îţi trebuie în pregătire? Nu! Îţi trebuie pe bancă". Situaţia lui Leo Strizu, comentată la Orange Sport

EXCLUSIV | "Îţi trebuie în pregătire? Nu! Îţi trebuie pe bancă". Situaţia lui Leo Strizu, comentată la Orange Sport

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Viorel Moldovan (50 de ani) a comentat plecarea FCSB în cantonamentul din Turcia fără Leo Strizu, antrenroul din acte al "roş-albaştrilor".

Viorel Moldovan a spus că n-avea rost cheltuiala cu deplasarea lui Leo Strizu în Turcia, având în vedere că FCSB are nevoie de el doar cu licenţa, pe banca tehnică, în timpul meciurilor. "Moldo" a spus că, aşa cum ştie toată lumea, Mihai Pintilii este cel care conduce echipa.

EXCLUSIV | "Îţi trebuie în pregătire? Nu! Îţi trebuie pe bancă". Situaţia lui Leo Strizu, comentată la Orange Sport

FCSB l-a lăsat acasă pe antrenorul-paravan, Leo Strizu, omul care-l acoperă pe Mihai Pintilii cu licenţa PRO în mandatul de anternor principal al "roş-albaştrilor". Invitat la Orange Sport, Viorel Moldovan a comentat situaţia din jurul lui Leo Strizu.

Viorel Moldovan a spus că FCSB n-are nevoie de licenţă PRO în Turcia, la pregătire: "Îţi trebuie anternorul cu licenţă PRO în Antalya? În pregătire? Nu, îţi trebuie pe bancă. De ce să-l mai duci în cantonament? Faci nişte cheltuieli... De ce îţi trebuie? Şi aşa se ştie că Pintilii face totul", a spus Viorel Moldovan, la Orange Sport.

FCSB a plecat în Turcia fără antrenorul principal din acte

Duminică, FCSB a plecat în cantonament în Antalya, iar, la aeroport, o decizie incredibilă a clubului a ieşit la iveală. Antrenorul principal din acte, Leo Strizu (55 de ani) nu a plecat în Turcia, fiind lăsat la Bucureşti, la ordinul conducerii.

FCSB a plecat, duminică, în cantonament, cu mai puţin de două săptămâni înaintea reluării Superligii, reuşind o premieră istorică, nemaiîntâlnită probabil la niciun club până acum.

Vicecampioana a plecat în Antalya fără antrenorul său principal, Leo Strizu, care a fost lăsat la Bucureşti de către conducerea clubului, adică de Gigi Becali. Tehnicianul a fost întrebat despre faptul că nu a făcut deplasarea cu echipa şi s-a rezumat să afirme că a fost decizia conducerii ca el să rămână la Bucureşti şi că nu doreşte să comenteze.

”Decizia de a rămâne acasă a fost a conducerii, iar eu nu o comentez. Vă rog să înţelegeţi”, a spus Leo Strizu, conform ProSport.

Afla mai multe despre: viorel moldovanfcsbantrenorleo strizumihai pintilii 

viewscnt
Articole similare