Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Iulian Miu continuă războiul cu FCSB. Atac fără menajamente: "E o echipă nouă. Cred că avem mai mulţi suporteri decât ei"

EXCLUSIV | Iulian Miu continuă războiul cu FCSB. Atac fără menajamente: "E o echipă nouă. Cred că avem mai mulţi suporteri decât ei"

FCSB

Comentarii

Oficialul Stelei Bucureşti, Iulian Miu, nu ratează nicio şansă pentru a o pune la punct pe FCSB. Înaintea meciului de pe Arena Naţională cu Dinamo, fostul fotbalist a avut o nouă replică pentru clubul finanţat de Gigi Becali.

LIVE VIDEO | FCSB - Dinamo, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Steaua Bucureşti a reuşit s-o învingă pe Dinamo 2, scor 3-1, cu o zi înaintea întâlnirii dintre FCSB şi Dinamo, de sâmbătă, de pe Arena Naţională. 

Invitat în cadrul emisiunii "Sport Report", oficialul Stelei Bucureşti, Iulian Miu, a punctat, încă o dată, că FCSB nu e Steaua Bucureşti. De asemenea, "militarul" a făcut o afirmaţie îndrăzneaţă. 

Acesta a susţinut că Steaua Bucureşti are mai mulţi suporteri decât FCSB în acest moment: 

"E o echipă nouă (n.r. - FCSB), nu are nicio legătură cu meciurile care se jucau înainte. FCSB să meargă pe drumul ei, iar Steaua, care e în Liga 3, va reveni an de an şi va ajunge în Liga 1 în doi ani. Se face stadionul. Se numeşte Stadionul Steaua, unde va juca Steaua. Eu văd oamenii cum sunt împărţiţi, eu cred că avem mai mulţi suporteri", a declarat Iulian Miu pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: fcsbiulian miusteaua bucurestidinamo 

viewscnt
Articole similare