Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Iuliu Mureşan, dezvăluiri din contractul lui Petrescu. Detalii despre clauză şi cum poate rămâne campioana fără antrenor

EXCLUSIV | Iuliu Mureşan, dezvăluiri din contractul lui Petrescu. Detalii despre clauză şi cum poate rămâne campioana fără antrenor

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, marţi, că şansele ca Dan Petrescu să rămână în Gruia sunt de 95 la sută, lăsând o portiţă deschisă în ceea ce priveşte plecarea antrenorului.

"Am convingerea 95 la sută că el rămâne. Sunt echipe care îl vor, dar la club nu a venit nicio ofertă. Dar impresarii lucrează, pe ei nu-i poate opri nimeni. Las cinci la sută, pentru că are o clauză de reziliere, iar dacă cineva o plăteşte, n-avem ce să facem", a afirmat Iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

Oficialul grupării ardelene s-a referit şi la clauza de reziliere a contractului lui Dan Petrescu. Potrivit informaţiilor Telekom Sport, ar fi vorba de 500.000 de euro, informaţie confirmată într-o mare măsură de Iuliu Mureşan.

"Nu e mare, dar nici foarte mică. E de sute de mii de euro. (N.r. - întrebat dacă este vorba despre 500.000 de euro) Se poate! Nu ştiu, nu-mi aduc aminte exact, pentru că n-am mai citit contractul în ultimele două luni. Echipe capabile să plătească această clauză pot fi. Orice echipă din Arabia Saudită sau China poate plăti. Dar trebuie să fie de acord şi el, pentru că antrenorii nu sunt sclavi", a adăugat Iuliu Mureşan.

Alex Ferguson de Cluj

Un lucru e sigur. CFR Cluj nu vrea să renunţe la Dan Petrescu: "E cel mai bun antrenor pe care l-am avut. Stă opt-nouă ore la club şi stuadiază, face planşe. Nu am avut un antrenor care să lucreze atât de mult şi eficient precum Dan Petrescu. Ăsta-i adevărul! Sper să stea mai mulţi ani, mi-ar plăcea să fie un Ferguson de Cluj, pentru că e foarte, foarte bun", a încheiat preşedintele noii campioane a Ligii 1.

Formaţia CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a patra oară în istoria sa, după ce a învins FC Viitorul, scor 1-0, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. CFR Cluj a câştigat titlul cu doar un punct avans faţă de FCSB, care s-a impus, tot duminică, scor 1-0, cu Astra Giurgiu.

Este al doilea titlu câştigat de antrenorul Dan Petrescu în Liga 1, după cel obţinut pe banca Unirii Urziceni, în 2009. El s-a aflat, duminică, la meciul 500 din carieră ca antrenor.

CFR Cluj a mai câştigat titlul de campioană în 2008, 2010 şi 2012.

Afla mai multe despre: cfrpetrescumuresan 

viewscnt
Articole similare