adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | "Joacă pe chef, pe pofte" Gigi Becali, avertizat ca îşi ia mare ţeapă cu un jucator: "Doarme pe teren la fiecare meci"

EXCLUSIV | "Joacă pe chef, pe pofte" Gigi Becali, avertizat ca îşi ia mare ţeapă cu un jucator: "Doarme pe teren la fiecare meci"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali vrea să îşi facă echipă de top pentru următorul sezon de Liga I. Patronul de la FCSB a pus ochii pe Omrani!

EXCLUSIV | "Joacă pe chef, pe pofte" Gigi Becali, avertizat ca îşi ia mare ţeapă cu un jucator: "Doarme pe teren la fiecare meci"

Billel Omrani a intrat în ultimele luni de contract cu CFR Cluj şi, deşi Dan Petrescu îl doreşte în continuare, francezul are pretenţii financiare considerate exagerate de conducere. Gigi Becali a intrat şi el pe fir pentru a-l face pe Omrani să semneze cu FCSB, dar fotbalistul nu a dat încă un răspuns.

În urmă cu o săptămână, Mihai Stoica, expert Telekom Sport şi manager general la FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca Billel Omrani să ajungă la FCSB.

Cornel Dinu (74 de ani), expertul Telekom Sport, l-a avertizat pe Gigi Becali în legătură cu Omrani. În opinia fostului mare dinamovist, atacantul de la CFR nu se ridică la cota la care este estimat!

"Am rezerve în ceea ce priveşte capacitatea ofensivă a lui Omrani. Care joacă pe chef, pe pofte. Dacă era un jucător de mare talent era în Franţa. Era la Olympique Marseille şi rămânea prin Ligue I. Nu ştiu de unde atâtea zerouri pentru el şi dacă se justifică ele, având în vedere randamentul. Omrani la meciul cu Rapid dormea... cum face deseori în teren", a declarat Cornel Dinu pentru telekomsport.ro.

Venit în septembrie 2016 la CFR Cluj, de la Olympique Marseille, Billel Omrani a cucerit şase trofee alături de ardeleni, patru titluri în Liga I şi două Supercupe ale României. Omrani îşi încheie contractul cu CFR Cluj la finalul sezonului

  • 7 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Omrani în cele 31 de meciuri jucate pentru CFR Cluj, în actualul sezon, în toate competiţiile

Ce a spus MM Stoica de Omrani:

"Pe Omrani îl văd la FCSB. I-ar sta bine în roş-albastru. Ştiu că venea prin Bucureşti, îi place Bucureştiul. Tănase a costat 2 milioane de euro, Omrani vine gratis, de ce să nu aibă salariu mai mare decât Tănase? Omrani ne poate ajuta.

A luptat la campionat şi a demonstrat în Europa că poate. A fost golgheterul echipei, e un jucător de valoare, cu fizic şi picior bun. E bun jucător, cel mai bun atacant din Liga I, am mai zis-o. E o piaţă extraoardinară asta din Franţa. În Franţa nu exista Omrani, cum n-a exitsta nici Thereau", a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro. 

viewscnt
Articole similare