Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul care a lucrat cu unii dintre cei mai controversaţi patroni din Liga 1. Cine l-a impresionat cel mai mult: ”Rar mai găseşti ca el”

EXCLUSIV | Jucătorul care a lucrat cu unii dintre cei mai controversaţi patroni din Liga 1. Cine l-a impresionat cel mai mult: ”Rar mai găseşti ca el”

Special

Comentarii

Marius Croitoru a lucrat cu câţiva dintre cei mai controversaţi patroni din Liga 1 şi a făcut o scurtă caracterizare pentru fiecare. Cel mai mult spune că l-a impresionat Dumitru Sechelariu.

De-a lungul carierei, Marius Croitoru a avut patroni precum Gigi Becali, Adrian Porumboiu, Dumitru Sechelariu sau Gheorghe Ştefan. Fostul mijlocaş a vorbit frumos despre fiecare, dar spune că cel mai mult l-a impresionat Dumitru Sechelariu. De asemenea, este impresionat şi de modul în care Gigi Becali se ocupă de FCSB:

Valeriu Iftime. ste un om foarte deştept, vine din alt mediu, din mediul afacerilor, fotbalul este o plăcere pentru dânsul. În schimb, este foarte calculat. Nu se grăbeşte să dea antrenorii afară, ascultă sfatul tuturor, calculează şi apoi ia o decizie.

Gheorghe Ştefan. L-am prins jumătate de an, am fost împrumutat de Steaua. Era primar în acea perioadă, nu prea se implica. Au încercat să facă un proiect atunci cu salarii mai mari, dar atunci s-a retrogradat şi au apărut problemele



Adrian Porumboiu. Nea Adi, un om ambiţios. Un om care iubeşte fotbalul şi căruia îi plăcea fotbalistul tehnic. Îi plăceau jucătorii cu personalitate şi care aveau ce arăta. În schimb, se aprinde foarte repede. Am avut o contră cu el după un meci cu Dinamo, dar, credeţi-mă, niciodată nu s-a îndoit de mine şi imediat a revenit la sentimente mai bune şi apoi am plecat la Steaua.

Dumitru Sechelariu. Este omul cum rar mai găseşti. Parolist mai mare nu am găsit în fotbal. Cuvântul lui bătea orice contract. Dumnezeu să-l ierte, m-am întors la Bacău în Liga a 2-a pentru el. A fost prima mea echipă şi am vrut să întorc un pic din ceea ce domnul Sechelariu mi-a dat. A fost o ambiţie a domnului Sechelariu să ia campionatul. A fost primul care a ieşit din ”Cooperativă”, a încercat să iasă din acea gaşcă şi să se lupte cu echipele din Bucureşti. Practic, dacă făceai parte din acea gaşcă, era greu să te lupţi la campionat.

Gigi Becali. Toţi ştiu că este înnebunit după Steaua şi Steaua este sufletul lui. La un momentul ăsta, este salvatorul fotbalului românesc. Este singurul care-şi permite să plătească şi să cumpere jucători de la echipe din România, ceea ce înseamnă un colac pentru orice echipă. Credeţi-mă, orice echipă care vede un jucător tânăr, primul lucru la care este se gândeşte este cum să-l vândă la Steaua. Pentru că altă echipă nu este.

Ioan Niculae. Cu domnul Niculae n-am lucrat foarte mult, a fost o tranziţie pentru mine. Am lucrat foarte puţin.

Afla mai multe despre: valeriu iftimegigi becalimarius croitoruadrian porumboiudumitru sechelariu 

viewscnt
Articole similare