Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Jucătorul care rupe tăcerea la 13 ani de la sfertul Rapid - Steaua: "N-am vorbit niciodată despre asta!" Ce reproş îi aduce lui Lucescu Jr

EXCLUSIV | Jucătorul care rupe tăcerea la 13 ani de la sfertul Rapid - Steaua: "N-am vorbit niciodată despre asta!" Ce reproş îi aduce lui Lucescu Jr

Fotbal intern

Comentarii

Au trecut 13 ani de la sfertul Steaua - Rapid, din Cupa UEFA, o dublă istorică pentru fotbalul românesc în care roş-albaştrii au avut câştig de cauză după două remize, 1-1 şi 0-0, graţie golului înscris în deplasare.

Titluar în meciul tur, Emil Dică a fost doar rezervă în retur, fiind trimis pe teren în minutul 64, iar fostul mijlocaş a vorbit acum în premieră despre acea dublă, deranjat fiind de o declaraţie făcută în trecut de Răzvan Lucescu în legătură cu ratarea fostului mijlocaş din minutul 87 al partidei retur.

În prezent director sportiv la Energeticianul, Dică spune că a făcut sacrificii mari pentru a juca în acel sezon de Cupa UEFA, având probleme medicale, şi îi reproşează lui Răzvan Lucescu că nu l-a folosit titular în returul cu Steaua, deşi îşi revenise complet.  "Când eram mai bine, m-a ţinut pe bancă... îmi pare rău", spune Emil Dică.

"Dacă jucam de la început, poate alta era (n.r. soarta calificării), ca să îi răspund puţin lui Răzvan. Nu am vorbit niciodată despre acel meci, este prima dată când o fac, dar în 30 de minute cât am intrat, dacă nu mă înşel, am avut 3 ocazii. Şi pe Giuleşti, dacă nu mă înşel, golul lui Viorel Moldovan cam de la mine a plecat. Cu toate că nu a fost un şut extraordinar dar am fost acolo, am reuşit să dau spre poartă, a scăpat-o Carlos şi Vio a urmărit, un oportunist şi am reuşit să egalăm.



Multă lume nu ştie că am jucat după meciul cu Hertha, în toate meciurile în care am jucat am avut probleme medicale.

Când eram mai bine, am fost ţinut pe bancă. Asta este"
, a declarat Emil Dică pentru Telekom Sport.



Fostul mijlocaş nu are însă resentimente şi spune că Răzvan Lucescu merită toate felicitările pentru ceea ce a realizat în acest sezn cu PAOK.

"Mă bucur pentru Răzvan, ţin să îl felicit pentru ceea ce a făcut în Grecia, cu siguranţă va rămâne în istoria acelui club, un club de tradiţie, am jucat contra lui PAOK şi mă bucur foarte mult şi ţin să îl felicit pe această cale pentru tot ceea ce a făcut.

Un antrenor român să câştige campionatul în Grecia după 34 de ani dacă nu mă înşel, sper să câştige şi Cupa, să facă eventul şi să rămână în istoria clubului drept primul antrenor care face eventul cu PAOK
", a mai spus Emil Dică pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: emil dicarapidlucescu jr 

viewscnt
Articole similare