Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | La 70 de ani i se cere revenirea. Mesajul lui Piţurcă pentru Anghel Iordănescu: "E nevoie de o valoare ca el"

EXCLUSIV | La 70 de ani i se cere revenirea. Mesajul lui Piţurcă pentru Anghel Iordănescu: "E nevoie de o valoare ca el"

Fotbal intern

Comentarii

Victor Piţurcă a fost invitat în emisiunea Sport Report la Telekom Sport şi a avut un mesaj şi pentru sărbătoritul zilei, Anghel Iordănescu.

Chiar dacă a ajuns la o vârstă respectabilă, Victor Piţurcă este de părere că Anghel Iordănescu îşi are locul în peisajul actual al fotbalului românesc şi i-ar plăcea ca "Tata Puiu" să revină: "Dacă poate să mai revină în fotbalul românesc să revină fiindcă e nevoie de o valoare cum este Puiu Iordănescu.

Iar Puiu Iordănescu a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti ai acestei ţări, mie imi plăcea teribil de mult, dar ne-am mirat şi noi toţi atunci, ne întrabam cum e posibil aşa ceva şi ne gândeam la un moment dat că bun, este în lot acolo dacă e nevoie să joace 5 minute, a jucat mai mult şi a făcut-o foarte bine", a spus Piţurcă. 

La Telekom Sport, Piţurcă i-a transmis şi un mesaj cu ocaza implinirii vârstei de 70 de ani lui Iordănescu, alături de care a câştigat Cupa Campionilor în 1986, Piţurcă pe teren, iar Iordănescu secund: "Îi transmit şi eu multă sănătate, să fie sănătos, lucrul ăsta e cel mai important", a mai spus Piţurcă. 

Ultima aventură a lui Iordănescu în fotbal a fost în perioada 2014-2016, când a fost selecţionerul României. El a plecat de pe banca naţionalei după Campionatul European din Franţa. 

Afla mai multe despre: anghel iordanescuvictor piturca 

viewscnt
Articole similare