Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "La mulţi ani, Cristi Săpunaru!". Urări speciale de la Rareş Ilie şi Alex Ioniţă pentru căpitanul Rapidului: "Merită să mai câştige un trofeu în Giuleşti"

EXCLUSIV | "La mulţi ani, Cristi Săpunaru!". Urări speciale de la Rareş Ilie şi Alex Ioniţă pentru căpitanul Rapidului: "Merită să mai câştige un trofeu în Giuleşti"

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru a împlinit astăzi 38 de ani. De ziua lui, liderul Rapidului a fost propus la naţională de colegii săi din Giuleşti.

Mult mai tinerii Rareş Ilie şi Alex ioniţă i-au urat <<La mulţi ani!>> căpitanului de ziua lui. Cristi Săpunaru a împlinit 38 de ani. 

"Îi doresc multă sănătate, fericire şi speră să revină la echipa naţională. Îmi doresc să rămână alături de noi cât mai mult timp, iar în sezonul următor sper să mai câştige un trofeu cu Rapid" , a declarat Alex Ioniţă.

"Vreau să-i mulţumesc pentru tot ce a făcut şi încă face pentru mine. Îi urez sănătate şi fericire şi, aşa cum a zis şi Ioniţă, îi doresc să mai câştige un trofeu cu Rapid, pentru că merită acest lucru" , a spus Rareş Ilie.

Rapidiştii îl dau exemplu pe Ibrahimovic, care la 40 de ani joacă în naţionala Suediei. Săpunaru încă mai poate ajuta prima reprezentativă a României.

"La forma pe care o arată şi la fizicul pe care îl are cred că poate reveni oricând la echipa naţională. Poate fi şi acolo un lider aşa cum este la noi în vestiar" , a mai spus Ioniţă.

"Mă simt onorat să joc alături de el. Un fotbalist care a câştigat atât de multe trofee stă cu mine, care n-am câştigat nimic. Îşi petrece timpul cu mine, are grijă de mine şi îi mulţumesc pentru toate aceste lucruri. Sper să-l răsplătesc pe viitor cu multe reuşite" , a continuat Rareş Ilie.

  • 11 trofee a cucerit Cristian Săpunaru în carieră: Cupa şi Supercupa României, cu Rapid, trei titluri în Portugalia, trei Cupe şi două Supercupe ale Portugaliei şi Europa League, alături de FC Porto

Afla mai multe despre: sapunaru 

viewscnt
Articole similare