Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Legătura neştiută dintre un stelist şi antrenorul care face minuni la CM 2018: ”Vorbim după fiecare meci”

EXCLUSIV | Legătura neştiută dintre un stelist şi antrenorul care face minuni la CM 2018: ”Vorbim după fiecare meci”galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Naţionala Croaţiei face spectacol la Campionatul Mondial, acolo unde a ajuns în sferturile competiţiei, dar puţini sunt cei care ştiu că selecţionerul Zlatko Dalici are o relaţie de prietenie senzaţională cu un fost jucător şi antrenor de la FCSB.

Pe vremea în care juca la Al Ain, Mirel Rădoi a fost antrenat de Zlatko Dalici, omul care acum, în 2018, face spectacol cu naţionala Croaţiei la Campionatul Mondial din Rusia.

Radoi şi Dalici s-au înţeles excelent şi au păstrat legătura chiar dacă drumurile lor s-au despărţit de mai multă vreme.

Mă bucur pentru Croaţia pentru că antrenorul lor mi-a fost şi mie tehnician. Am vorbit cu el şi i-am zis că poate fi una dintre surprizele de la această ediţie. Am vorbit des cu el, chiar şi acum după ultima partidă. M-a surprins foarte mult, nu mă aşteptam să aibă rezultate la nivel de echipă naţională.

E un antrenor foarte bun, calm, care lasă libertate jucătorilor şi m-am temut pentru el că nu se poate ridica la nivelul aşteptărilor. A arătat că poate gestiona un vestiar cu Modrici şi Rakitici. Îi dau mesaj înainte de meci şi îl voi suna după. Va fi o partidă destul de grea cu Rusia, dar la final sper să fie învingătoare Croaţia”, a spus Mirel Rădoi, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dalicicroatiamirel radoiantrenor 

viewscnt
Articole similare