Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Legendarul Walter Samuel vorbeşte la superlativ despre Alibec şi se teme de duelul cu FCSB din Europa

EXCLUSIV Legendarul Walter Samuel vorbeşte la superlativ despre Alibec şi se teme de duelul cu FCSB din Europa

UEFA Europa League

Comentarii

Walter Samuel, antrenorul secund al celor de la Lugano, a vorbit înaintea meciului din această seară cu Steaua, transmis în direct de Telekom Sport 1.

Acesta a recunoscut că e bucuros să lipseşte Alibec, jucător cu care a fost coleg în periaoda Inter. 

"Meciul de joi seară din Europa League este o unul foarte important. Este a doua partidă din grupe şi vom încerca să o câştigăm, pentru că am pierdut în Israel, iar pentru noi este foarte important să câştigăm acest meci. Este o partidă complicată, pentru că toate echipele din grupă au experienţă, mai puţin Lugano. Dar avem şansa noastră şi cred că avem jucători buni pentru a putea să creăm probleme, chiar dacă aveţi o echipă importantă cu jucători aleşi, dar şi noi îi avem pe ai noştri. 

De la Steaua, cu siguranţă cel mai periculos jucător e Alibec. Noi l-am observat, dar ştim că nu vine. Asta s-ar putea să fie bine pentru noi, însă, în acelaşi timp cred că mai aveţi jucători importanţi care îl pot înlocui, aşa că nu cred că vor fi probleme pentru că vă lipseşte un jucător", spune Samuel pentru Telekom Sport.

Samuel a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport că e bun prieten cu Cristi Chivu şi îşi aminteşte meciurile împotriva lui Adi Mutu: "Da, da îl cunosc pe Cristian, am jucat împreună la Roma şi la Inter, avem o relaţie bună şi din fericire am jucat mult timp împreună. Cu Mutu, doar am jucat împotriva lui. Sunt cei mai importanţi doi jucători români pe care îi ştiu şi cu care am jucat şi în echipă şi în tabere diferite".

Afla mai multe despre: walter samueldenis alibecluganosteauafcsbeuropa leaguecristi chivuadrian mutu 

viewscnt
Articole similare