You are here:

EXCLUSIV | Lovituri pentru FCSB şi Dinamo înaintea meciului: "N-aş spune că mai e derby, voi fi criticat. Altul e derby-ul în Liga 1"

EXCLUSIV | Lovituri pentru FCSB şi Dinamo înaintea meciului: "N-aş spune că mai e derby, voi fi criticat. Altul e derby-ul în Liga 1"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de la FC U Craiova, Marcel Puşcaş, a dat un verdict dur înaintea meciului dintre FCSB şi Dinamo, de pe Arena Naţională.

LIVE VIDEO | FCSB - Dinamo, sâmbătă, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Rezultatele sub aşteptări de la Dinamo şi FCSB, din ultimii ani, l-au făcut pe Marcel Puşcaş să nu mai numească întâlnirea directă dintre cele două drept un derby. 

În schimb, Marcel Puşcaş a susţinut că U Craiova - CFR Cluj ar fi singurul derby, la ora actuală, în Liga 1, întrucât se luptă pentru titlu: 

"N-aş spune la ora actuală că acest meci e un derby şi aici pot să argumentez. Voi fi criticat, dar voi argumenta. În primul rând, a dispărut focul performanţei la albele clubului de ani mult. FCSB a luat trei titluri în ultimul deceniu, Dinamo nu a luat. Deceniul trecut a luat FCSB tot trei, Dinamo la fel. Panta e descendentă.

Nu cred că e derby. Derby ar fi acum Craiova - CFR Cluj. Nici interesul nu mai e acelasşi, cu părere de rău, pentru că suporterii sunt scindaţi, din cauza problemelor. Unii sunt cu CSA, alţii cu FCSB, aceste lucruri separă suporterii. FCSB nu mai are nici casă, nu mai are stadion. Copiii acolo au văzut echipa jucând, nu au văzut-o nici la Berceni, nici la Giurgiu. Nu ştiu dacă FCSB - Dinamo mai e un derby. 

Bine ar fi să se revină, să fie obiective. O echipă fără obiective nu mai poate participa la derby-uri", a declarat Marcel Puşcaş în cadrul emisiunii Sport Center

 

Afla mai multe despre: fcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare