Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Luţu, din nou omul bun la toate! Dumitru Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali l-a trimis la el acasă târziu în noapte: "A venit cu medicamentele"

EXCLUSIV | Luţu, din nou omul bun la toate! Dumitru Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali l-a trimis la el acasă târziu în noapte: "A venit cu medicamentele"

Superliga

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvăluit că i-a cerut ajutorul finanţatorului FCSB, Gigi Becali, după ce mai mulţi apropiaţi au contractat COVID-19. Ionuţ Luţu a fost trimis de urgenţă la casa fostului şef al LPF.

Ionuţ Luţu, trimis acasă la Dumitru Dragomir de Gigi Becali

Ionuţ Luţu e mâna dreaptă a lui Gigi Becali, iar finanţatorul l-a ajutat pe Dumitru Dragomir, atunci când mai mulţi apropiaţi s-au infectat cu COVID-19. Luţu a fost trimis cu medicamente, târziu în noapte, acasă la fostul şef LPF: 

"I-am spus să îmi dea nişte medicamente şi mi l-a trimis pe Luţu, noaptea, la ora 2, cu medicamentele. Eu şi nevasta mea nu am avut nimic, dar copiii toţi au fost... Da, de la COVID-19. Şi Becali ne-a dat. Bine, Becali a dat la peste 500 de oameni gratis medicamente şi i-a făcut bine. Numai eu ştiu vreo 10-12, pe care Becali i-a făcut bine gratis cu medicamentele lui ruseşti", a declarat Dumitru Dragomir.  

Dumitru Dragomir, primul personaj celebru din fotbalul românesc care se vaccinează

În cadrul interviului acordat Telekom Sport, fostul şef al LPF a anunţat că doreşte să se vaccineze împotriva COVID-19 în ianuarie şi a avut un mesaj pentru conspiraţionişti: "În ianurie mă vaccinez. Îmi cumpăr eu vaccinul dacă nu. Am comandat în Rusia să vină 10 vaccinuri. Nu am nicio reţinere. Doar nu sunt nebuni ăştia să omoare milioane de oameni pe care îi vaccinează. Eşti nebun să nu asculţi de specialişti. De cine să asculţi dacă nu de specialişti?!", a mai spus Dumitru Dragomir.

În august 2020, Ionuţ Luţu a reacţionat şi a vorbit despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali, după ce finanţatorul FCSB l-a pus să strângă câteva foi rupte în faţa sediului LPF. 

Afla mai multe despre: gigi becaliionut lutudumitru dragomirionut lutu medicamentecovid 19 

viewscnt
Articole similare