Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Mănâncă mult kiwi şi bea multă apă. N-am mai văzut aşa ceva!". Dezvăluirile unui fost jucător din Liga 1 despre colegul său de naţională, Goran Pandev

EXCLUSIV | "Mănâncă mult kiwi şi bea multă apă. N-am mai văzut aşa ceva!". Dezvăluirile unui fost jucător din Liga 1 despre colegul său de naţională, Goran Pandev
Comentarii

Boban Nikolov (26 de ani), fost jucător la Viitorul lui Gică Hagi între 2010 şi 2015, a acordat un interviu exclusiv pentru Telekom Sport în care a vorbit despre colegul său din naţionala Macedoniei, Goran Pandev (37 de ani), veteranul care a câştigat Liga Campionilor în 2010 cu Inter, alături de Cristian Chivu.

În discuţia cu Telekom Sport, Nikolov a dezvăluit ce mânâncă Pandev ca să rămână în formă şi la o vârstă înaintată. Fostul atacant al Viitorului a spus că Pandev mânăncă mult kiwi şi bea foarte multă apă. Nikolov e de părere că macedonenii ar trebui să-i facă statuie lui Goran Pandev, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria ţării.

Nikolov a spus că Pandev l-a luat sub aripa sa la naţională, după primele convocări, la 20 de ani. "Sincer să zic, mănâncă, kiwi şi bea multă apă. Eu nu am văzut aşa ceva. Când am fost la 20 de ani la naţională m-a luat sub aripa lui. Părerea mea că trebuie să i se facă o statuie, pentru că aşa cum a fost el nu ştiu dacă va mai fi vreun jucător, care a câştigat tot ce se putea în lumea asta. Zicea, când vorbeam în ultimii ani, că ar da toate titlurile numai ca să facă ceva cu naţionala", a spus Boban Nikolov, pentru Telekom Sport.

Boban Nikolov a strâns 28 de selecţii şi două goluri la naţionala Macedoniei de Nord, din 2016 până în prezent.



În prezent, macedoneanul joacă la Lecce, în Serie B, după ce a mai trecut pe la Vardar Skopje, Videoton şi Fehervar după plecarea de la Viitorul.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Boban Nikolov în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: boban nikolovgoran pandevexclusivinterviumacedonia de nord 

viewscnt
Articole similare