Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marea dorinţă a lui Dragoş Grigore înainte de a-şi încheia cariera: "Aş vrea, dar nu ştiu dacă mai este posibil"

EXCLUSIV | Marea dorinţă a lui Dragoş Grigore înainte de a-şi încheia cariera: "Aş vrea, dar nu ştiu dacă mai este posibil"

Fotbal intern

Comentarii

Dragoş Grigore a evoluat timp de şase sezoane la Dinamo, iar în 2014 a părăsit Liga I pentru transferul la Toulouse.

Ajuns la 33 de ani, Dragoş Grigore recunoaşte că ar fi tentat de o eventuală revenire la Dinamo, echipă alături de care a cucerit două trofee în carieră, Cupa şi Supercupa României, ambele în 2012.

"Am evoluat la Dinamo foarte mulţi ani, dar, din păcate, nu am reuşit să avem rezultatele pe care eu unul, personal, mi le-aş fi dorit să le avem. Fotbalul este un sport de echipă, e şi zicala cea mai veche, însă sper şi îmi doresc ca şi Dinamo în cel mai scurt timp să îşi revină, să îşi recapete forţa, să fie echipa de acum ceva timp în urmă care domina campionatul românesc.

Atunci când am plecat de la Dinamo, am plecat cu un regret sau cu mai multe regrete. Că nu am câştigat mai multe trofee. Că nu am câştigat niciun titlu de campion. Mă gândeam să revin şi să am performanţe şi cu Dinamo, deoarece clubului Dinamo îi datorez tot ceea ce am.

Mă gândesc, îmi doresc, însă nu ştiu dacă este şi posibil. Am o vârstă, ştim cu toţii că în România se joacă fotbal cu buletinul. De aceea nu cred că mai este foarte posibil" , a declarat Dragoş Grigore la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dragos grigoredinamo 

viewscnt
Articole similare