Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marea problemă a lui Andrei Vlad care l-a scos, de fapt, din poarta FCSB: "N-a înţeles"

EXCLUSIV | Marea problemă a lui Andrei Vlad care l-a scos, de fapt, din poarta FCSB: "N-a înţeles"

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru (51 de ani) a identificat problema care l-a scos din poarta FCSB pe Andrei Vlad, locul său fiind luat de Ştefan Târnovanu, portar care n-a mai ieşit dintre buturi. "Pandi" a spus că Vlad n-a înţeles niciodată că a greşit, iar greşelile lui au costat echipa.

Andrei Vlad a fost tras pe linie moartă la FCSB după ce a greşit decisiv într-un meci cu FC Argeş (1-1) din sezonul regulat din Liga 1, iar de atunci locul său a fost luat de Ştefan Târnovanu. Tânărul portar a avut prestaţii foarte bune, care l-au menţinut în poarta echipei vicecampioane.

EXCLUSIV | Marea problemă a lui Andrei Vlad care l-a scos, de fapt, din poarta FCSB: "N-a înţeles"

După ce a jucat 29 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut, Andrei Vlad a dispărut din poarta FCSB ca urmare a unei greşeli într-un meci cu FC Argeş. Atunci, gazdele au deschis scorul după o pasă trimisă aiurea, la adversar, iar la pauza meciului Vlad a ieşit din poartă şi n-a mai intrat.

Iar şansele să reintre între buturi sunt mici, având în vedere că Ştefan Târnovanu a avut prestaţii apreciate. În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a identificat problema care l-a scos, de fapt, pe Vlad din poarta FCSB. Goalkeeperul nu a conştientizat niciodată, cu adevărat, că a greşit, iar greşelile sale au "curăţat" echipa.

"Problema lui e că n-a înţeles niciodată că a greşit. Trebuie să înţeleagă că a greşit, a văzut o dată, de două ori că dacă greşeşte nu-l scoate nimeni din poartă... N-aveai pe cine care să-l sperie de pe bancă", a spus Basarab Panduru, în direct la emisiunea Sport Report de la Orange Sport.

Ştefan Târnovanu a jucat 13 meciuri în Liga 1 la FCSB, în sezonul trecut, iar în nouă dintre ele a păstrat poarta intactă.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Târnovanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

”Ai fost Messi, iar acum a venit Ronaldo. Dacă nu eşti om, îţi vine rândul!”

”Vlad e rezerva lui Ştefan Târnovanu. Normal că nu îi convine, pentru că era Messi la un moment dat, dar acum a venit Ronaldo. I-a luat locul. Şi nu cred că îi convine deloc.

Era pe cai mari. Era la naţională. Era următorul cel mai mare... 10 ani nu mai avem treabă. Îşi făcuse nişte planuri pe următorii 10 ani, iar dintr-odată de trezeşti că nu mai eşti nimic, dar chiar nimic. Înţelegi? Pe bancă acolo stă foarte supărat. E normal, pentru că s-a trezit în perioada asta. Acum, dacă îi face bine să stea pe bancă, nu cred că îi prinde bine la vârsta asta. 

Dar aici înveţi ceva. Că trebuie să fii om. Mai ales unde eşti, la FCSB. Dacă nu eşti om, îţi vine rândul să primeşti neomenia pe care ai dat-o la un moment dat... Ei fiind foarte tineri, au răutate, dar au şi prietenie între ei. E clar că lui Vlad nu îi convine. Mie nu mi s-a părut că a lipsit Vlad când a intrat celălalt”, a mai spus Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei vladpandurufcsbportar 

viewscnt
Articole similare