Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marele regret din cariera lui Nicolae Dică: "Şi acum îmi pare rău". Ce dezvăluire a făcut fostul antrenor al FCSB-ului

EXCLUSIV | Marele regret din cariera lui Nicolae Dică: "Şi acum îmi pare rău". Ce dezvăluire a făcut fostul antrenor al FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Invitat la podcastul realizat de Mircea Meşter, Nicolae Dică a dezvăluit care a fost cel mai mare regret al său din cariera de fotbalist.

"E cel mai mare regret din cariera mea, îmi pare rău că nu am reuşit să ne calificăm în finala Cupei UEFA, în 2006, chiar dacă eu n-aş fi jucat, pentru că urma să fiu suspendat. Era important pentru echipă, e cel mai mare regret al meu, am fost la mâna noastră, am fost la câteva minute de acea calificare, am avut 3-0 la general.

Fac o comparaţie cu finala Cupei Mondiale. Argentina, când conducea cu 2-0, schimbă Di Maria cu Acuna, care, în ultimii ani, a jucat pe postul de fundaş stânga. Această schimbare s-a făcut pentru a închide apărarea în zona respectivă, dar tot au luat două goluri argentinienii.

Aşa a făcut şi Olăroiu în Anglia. A schimbat mijlocaşii de bandă cu fundaşi laterali pentru a închide jocul cât mai bine. Chiar nu ai de unde şti cum este mai bine, care este cea mai bună metodă. Bine este doar atunci când faci o schimbare şi ai un rezultat pozitiv" , a declarat Nicolae Dică la Orange Sport.

În sezonul 2005/2006, FCSB a jucat în semifinalele Cupei UEFA cu Middlesbrough. Conduşi cu 3-0 la general, cu 60 de minute rămase de joc din dubla manşă, englezii au avut o revenire incredibilă şi au marcat de patru ori pe propriul teren.

Cu actualul selecţioner al Angliei drept căpitan, Gareth Southgate, Middlesbrough s-a calificat în marea finală, unde a fost umilită de Sevilla, andaluzii câştigând trofeul după o victorie cu 4-0.

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare