Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mario Camora, declaraţie de dragoste pentru România: ”O să mă duc în Portugalia doar în vacanţă”

EXCLUSIV | Mario Camora, declaraţie de dragoste pentru România: ”O să mă duc în Portugalia doar în vacanţă”

Superliga

Comentarii

Mario Camora s-a îndrăgostit de România şi spune că nu vrea să mai plece. Fundaşul portughez a fost transferat de CFR Cluj în vara lui 2011, după ce şi-a încheiat contractul cu Naval.

Camora este unul dintre cei mai vechi străini din fotbalul românesc şi printre cei mai buni. A venit la CFR Cluj în 2011 şi de atunci a reuşit să câştige două titluri şi o Cupă a României. În ultima vreme, s-a discutat despre naturalizarea lui. Camora spune că se simte excelent în România şi va rămâne aici şi după ce se va retrage din activitate.

În vârstă de 31 de ani, fundaşul lui CFR Cluj susţine că Portugalia - ţara natală - va rămâne doar o destinaţie de vacanţă:

”Când am venit, nici eu nu mă gândeam să rămân atât şi acum nu mă gândesc să mă mai întorc, m-am simţit bine la Cluj, mă simt iubit, familia se simte foarte bine, nu mă mai întorc 100 % în Portugalia. (n.r. întrebat dacă-şi ia cetăţenia) Nu e nicio urgenţă, dacă îmi fac viaţa la Cluj o să fac 100 % şi Portugalia o să fie doar pentru vacanţă”, a declarat Mario Camora pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mario camoracfr clujliga 1romaniaportugalia 

viewscnt
Articole similare