Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Marius Niculae are o propunere surpriză pentru titlul cel mai bun jucător al anului: ”Mi se pare absurd să nu-l alegi. Bate recorduri peste recorduri!”

EXCLUSIV Marius Niculae are o propunere surpriză pentru titlul cel mai bun jucător al anului: ”Mi se pare absurd să nu-l alegi. Bate recorduri peste recorduri!”

Stranieri

Comentarii

Pentru Marius Niculae, Ştefan Radu (Lazio Roma) a fost cel mai bun jucător al anului.

Chiar dacă Puşcaş sau Ionuţ Radu au primit distincţii pentru prestaţiilor lor din acest an, cel mai bun jucător român al anului este altul în opinia lui Marius Niculae: ”Radu Ştefan! (reporter - nu l-a ales nimeni ) Ah! păcat, că e cam singurul jucător care joacă la o echipa mare! Da?! Din punctul meu de vedere să joci la o echipa mare şi să baţi atâtea recorduri şi să iei şi Supercupa în faţa unui Juventus cu Ronaldo...mi se pare absurd să nu-l alegi, din punctul meu de vedere, ca şi jucător de fotbal” a mărturisit Niculae pentru Telekom Sport.

”E ciudat. Nu mai avem atacanţi care cam asta-şi alegea toata lumea! Ronaldo nu este atacant?! Cam asta îşi ia lumea ca şi idoli. Din nefericire ăsta e adevărul, să speram ca vor veni din spate jucatori care vor face performanţă” a mai completat fostul mare atacant al lui Dinamo.

Ştefan Radu, în istoria clubului Lazio, alături de Favalli, Mancini şi Nedved

Aceasta a fost a opta finală disputată de Radu în tricoul echipei Lazio, el egalându-i la acest capitol pe legendarii fotbalişti ai formaţiei romane Giuseppe Favalli, Roberto Mancini şi Pavel Nedved.

Fundaşul de 33 de ani are în palmares şase trofee, fiind unul dintre cei mai titraţi jucători din istoria clubului Lazio, alături de Almeyda, Mancini, Salas, Ballotta, Boksici şi Stankovici.

Românul este la echipa Lazio de 12 ani, perioadă în care a câştigat de trei ori Cupa Italiei şi tot de trei ori Supercupa Italiei.

Afla mai multe despre: marius niculaeştefan radu 

viewscnt
Articole similare