Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Niculae face dezvăluiri! Ce obicei avea Ronaldo când era în cameră: ”Îi era ruşine că îl ceartă colegii”

EXCLUSIV | Marius Niculae face dezvăluiri! Ce obicei avea Ronaldo când era în cameră: ”Îi era ruşine că îl ceartă colegii”
Comentarii

Marius Niculae spune că nu întâmplător Cristiano Ronaldo a intrat în istoria fotbalului mondial. Niculae spune că portughezul muncea extrem de mult încă de când era doar un puşti.

Marius Niculae a fost coleg de cameră cu Cristiano Ronaldo, în perioada în care amândoi erau la Sporting. Între timp, portughezul a ajuns cel mai bun jucător din lume, alături de Messi. Niculae spune însă că Ronaldo era foarte ambiţios şi muncitor încă de mic. ”Săgeată” dezvăluie că starul lui Real Madrid făcea exerciţii inclusiv în cameră şi era obsedat de condiţia fizică:

”Un jucător mare, de calitate, da, se întrezărea. Dar nici chiar cum este acum, la ce nivel a ajuns acum. Îi plăcea, venea înainte de antrenament, făcea... după antrenament, făcea chiar şi în cameră. Eu am crezut că e exagerat, chiar îl certam: ”exagerezi, faci prea mult”. Uite că... A zis că făce în cameră că îi e ruşine că îl ceartă colegii”, a dezvăluit Niculae la Telekom Sport.

Marius Niculae a vorbit şi despre aroganţa pe care o afişează Ronaldo de cele mai multe ori. Fostul internaţional român spune însă că este doar o mască pe care o poartă: ”Este un tip antipatic, un tip care pare plin de el. Dar, cum am zis, aşa era de mic. Îi mai dădeam câteva palme peste cap, că era mai mic. Dar ăsta este stilul lui. În schimb, are un suflet extraordinar. Deci ceea ce arată nu e cu ceea ce este într-adevăr, adevărat”.

Afla mai multe despre: marius niculaecristiano ronaldoreal madridsporting lisabona 

viewscnt
Articole similare