Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Marius Şumudică a fost sunat de un patron milionar din România. Cum l-a sfidat antrenorul român: ”Trebuie să ştii cine este şeful tău direct”

EXCLUSIV | Marius Şumudică a fost sunat de un patron milionar din România. Cum l-a sfidat antrenorul român: ”Trebuie să ştii cine este şeful tău direct”

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică s-a trezit cu un telefon din partea unui patron milionar din România, pe care l-a sfidat însă.

Florin Lovin a povestit un episod mai puţin cunoscut petrecut în perioada în care era la Astra Giurgiu, echipă alături de care a luat titlul.

Ioan Niculae, patronul echipei, l-a sunat atunci pe Marius Şumudică pentru a-i cere să nu-l mai bage în teren pe Florin Lovin.

Cum l-a sfidat Marius Şumudică pe Ioan Niculae, după un telefon primit de antrenor

Marius Şumudică a antrenat-o pe Astra din aprilie 2015 până în iunie 2017 şi a fost una dintre cele mai bune perioade din cariera sa.

Şumudică a reuşit atunci să dea toate calculele peste cap şi a făcut-o pe Astra campioană, în 2016 şi a lăsat o impresie foarte bună în cupele europene.

Din acea echipă făcea parte şi Florin Lovin, pe care însă patronul Ioan Niculae nu-l avea printre favoriţi.

Prezent în studioul Orange Sport, Florin Lovin a povestit că Ioan Niculae l-a sunat pe Marius Şumudică pentru a-i cere să nu-l mai folosească pe mijlocaş.

Lovin susţine că Şumudică n-a ţinut cont de părerea patronului şi a continuat să fie singurul care ia deciziile în alcătuirea echipei.

Fostul mijlocaş susţine că această atitudinea a lui Marius Şumudică i-a oferit multă încredere şi determinare:

”Trebuie să ştii, ca jucător, cine este şeful tău direct. Când ştii... Îţi dau un exemplu, hai să luăm Şumudică. Tu ştiai la Astra că Şumudică, de ce este şeful tău direct? Pentru că dacă suna Niculae (n.r. Ioan Niculae) - şi eu am fost în situaţia aia în care Şumudică a fost sunat de Niculae şi a zis ”pe Lovin nu-l mai bagi”.

Eh, eu atunci când simt că antrenorul ăla... (Ai aflat atunci sau mai târziu?) Mai târziu, după ce luase campionatul. Şi atunci tu ştiind că antrenorul ăla este alături de tine şi el ia deciziile, şi faptul ăsta, când intri în teren, joci... ai şi o porţiune din inima ta şi din determinarea ta... se duce către el. Şi atunci poţi să-ţi depăşeşti limitele”, a dezvăluit Florin Lovin la Orange Sport.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare