Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Mi-am ales prost momentul să vin!" Fotbalistul care regretă că a semnat cu FCSB: a fost dat afară de Becali după doar 274 de minute

EXCLUSIV | "Mi-am ales prost momentul să vin!" Fotbalistul care regretă că a semnat cu FCSB: a fost dat afară de Becali după doar 274 de minute

FCSB

Comentarii

Florentin Matei (27 de ani), fotbalist crescut la FCSB, a dezvăluit într-un interviu acordat Telekom Sport că şi-a ales prost momentul să semneze cu echipa lui Gigi Becali (61 de ani). După ce a strălucit la Astra şi a plecat în Emirate, Matei şi-a terminat contractul cu arabii şi a semnat cu FCSB, doar că momentul n-a fost unul oportun.

A doua aventură a lui Florentin Matei la FCSB s-a terminat prost. Transferat la începutul lui 2019, liber de contrct, Matei n-a impresionat şi, după doar câteva şanse de a arăta ce poate, a fost îndepărtat de la echipă de Gigi Becali. Într-o discuţie cu Telekom Sport, fotbalistul a vorbit despre timpul său petrecut la FCSB şi a spus că nu şi-a ales bine momentul, dezvăluind şi motivul.

Matei nu era bine pregătit fizic, după ce a avut o vacanţă prelungire, iar pregătirea cu FCSB a durat prea puţin. "Mi-am ales prost momentul să vin la Steaua. Am fost în Emirate, am terminat contractul acolo şi am avut vreo 3-4 luni de vacanţă. Apoi am mers la Steaua şi am prins numai trei săptămâni de pregătire, că a început campionatul foarte repede", a spus Florentin Matei, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport.

La începutul lui 2020, Florentin Matei a semant cu ciprioţii de la Apollon Limasol.

Becali l-a dat afară după doar 274 de minute

Convins că dă loviura când l-a adus pe Florentin Matei, Gigi Becali n-a avut răbdare ca decarul care a jucat foarte bine în Ucraina şi la Astra să ajungă la potenţialul său maxim. S-a descotorosit repede de el. Matei a jucat doar 274 de minute în şase partide pentru FCSB, apoi în restul a fost pe bancă, până când contractul său a fost reziliat.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Florentin Matei, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florentin mateifcsbliga 1gigi becali 

viewscnt
Articole similare