Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Iosif, nostalgic după atmosfera din Giuleşti! ”A fost ceva de vis. Acum parcă e prea multă linişte”

EXCLUSIV | Mihai Iosif, nostalgic după atmosfera din Giuleşti! ”A fost ceva de vis. Acum parcă e prea multă linişte”

Rapid

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Mihai Iosif a vorbit despre perioadă petrecută la Rapid.

EXCLUSIV | Mihai Iosif tânjeşte după atmosfera din Giuleşti! ”A fost ceva de vis. Acum parcă e prea multă linişte”

Mihai Iosif (44 de ani) a plecat de la Rapid în a doua parte a sezonului, după ce în 2021 a reuşit promovarea în Liga 1 în mod neaşteptat.

Antrenorul a vorbit despre perioada petrecută la Rapid, pe care o consideră unică! Iosif a mărturisit că îi lipeşte adrenalina pe care o avea când era antrenor în Giuleşti. 

”A fost ceva de vis, la care nu mă aşteptam niciodată, a fost o experienţă unică, trăită la intensitate maximă şi nu regret absolut nimic şi sunt fericit pentru fiecare moment petrecut acolo!

Mi-aş dori să revin şi să iau campionatul cu Rapid, categoric! Dar nu ştiu cum arată nici prezentul. Îmi lipseşte adrenalina....care câteodată m-a dus la cote extreme, atât pe teren şi în afară, aia îmi lipseşte, parcă e prea multă linişte!

Clar anul ăsta toată lumea îşi doreşte play-off şi sper să reuşească. Este un obiectiv care trebuie îndeplinit”, a declarat Mihai Iosif pentru Orange Sport. 

  • Rapid - FCSB este programat duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1.

Mihai Iosif şi-a luat licenţa

Tehnicianul a profitat de vacanţa forţată pe care a luat-o după ce şi-a încheiat socotelile cu Rapid şi a terminat cursurile pentru licenţa de antrenor. Mihai Iosif s-a plictisit să nu fie implicat în fenomen, dar şi-a petrecut timpul cu familia.

"Departe de fotbal nu am fost, pentru că am urmărit tot ce s-a întâmplat în această perioadă, am avut licenţă, finalul ei. Dar acasă e plictiseală. Meciuri, familie şi cam atât. E cu totul şi cu totul altceva, dar asta e viaţa antrenorului. În regula, am terminat-o, un an de zile, acum e totul ok", a mai spus Mihai Iosif.

VIDEO | Derby-ul Rapid - FCSB, cu casa închisă! Fanii anunţă o atmosferă incendiară în Giuleşti: "Va intra în istorie"
 

Afla mai multe despre: rapidmihai iosif 

viewscnt
Articole similare