Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica a dezvăluit de ce n-a jucat Tănase în amicalul cu CS Mioveni. Ce problemă a avut şi când va evolua din nou căpitanul FCSB-ului

EXCLUSIV | Mihai Stoica a dezvăluit de ce n-a jucat Tănase în amicalul cu CS Mioveni. Ce problemă a avut şi când va evolua din nou căpitanul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a fost marele absent în amicalul jucat de FCSB, sâmbătă, cu CS Mioveni. Mihai Stoica a dezvăluit că atacantul roş-albaştrilor a avut o mică problemă la ultimul antrenament susţinut înaintea amicalului, iar oficialii vicecampioanei României au preferat ca Tănase să fie menajat în partida de la Buftea.

"Tănase n-a jucat, pentru că avea o contuzie şi n-avea sens să rişte. Acest meci a fost o repetiţie pentru partida cu CFR Cluj. Mai puţin prin prisma faptului că nu a jucat Tănase.

Cel mai probabil, el va fi titular şi cu banderola de căpitan pe mână. El se va antrena normal de luni, dar nu ştim ce se poate întâmpla, sper să nu se mai întâmple nimic şi să poată juca în meciul cu CFR Cluj.

Am vorbit cu medicul echipei şi am înţeles că toţi jucătorii se antrenează normal. La Tănase a fost vorba de o contuzie, a fost o problemă la ultimul antrenament" , a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

FCSB - CS Mioveni 0-0

FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, singurul meci amical disputat în această iarnă, sâmbătă, la Buftea, cu CS Mioveni.

Pentru CS Mioveni a fost al treilea amical al iernii, după 1-3 cu FC Argeş şi 2-0 cu Dinamo.

În prima etapă a anului din Liga I, FCSB va evolua cu CFR Cluj, duminică, 23 ianuarie, de la ora 20:00, iar CS Mioveni o va întâlni pe Academica Clinceni, în aceeaşi zi, de la ora 14:30.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare