Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica a dezvăluit primul transfer încercat de CFR pentru sezonul următor: "M-am interesat şi a semnat"

EXCLUSIV | Mihai Stoica a dezvăluit primul transfer încercat de CFR pentru sezonul următor: "M-am interesat şi a semnat"

CFR Cluj

Comentarii

Deşi nu s-a încheiat actualul sezon al Ligii I, CFR Cluj a început deja pregătirea următoarei stagiuni, iar oficialii campioanei României au demarat negocierile pentru primele transferuri.

FCSB a obţinut doar o remiză cu FC Voluntari, pe propriul teren, scor 2-2, şi s-a îndepărtat din nou de titlu în Liga I, ultimul campionat cucerit de roş-albaştrii fiind cel din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă.

În meciul disputat pe Arena Naţională, sâmbătă seara, unul dintre cei mai buni jucători ai ilfovenilor a fost Mihai Popa. Cu prestaţii extrem de apreciate în actuala stagiune, portarul de 21 de ani a fost propus, pe reţelele de socializare, de fani la FCSB, însă acesta este foarte aproape de a ajunge în tabăra CFR-ului.

"Cineva mi-l recomanda, pe un grup de Facebook, pe Mihai Popa şi am spus: <<Nu vă mai convine de Târnovanu? Am citit că Mihai Popa ar fi semnat>>, după cum a dat un cotidian.

M-am interesat şi a semnat cu Bogdan Mara. În ce calitate, habar nu am. Atenţie, nu fac nicio referire la meciul de sâmbătă seara.

Nu ştiu dacă Mara are vreo funcţie la CFR sau dacă e agent. Probabil că a semnat un contract de reprezentare. Bogdan Mara e conducător la CFR? Nu este. Nu are nicio legătură. A fost conducător. Eu n-am spus că a semnat cu CFR. A semnat cu Mara.

Alta e legătura. Popa e crescut de Dani Coman, care are o relaţie bună cu Mara" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Oficialii CFR-ului s-au interesat de serviciile lui Mihai Popa încă din luna martie. Evaluat la 800 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Mihai Popa a mai fost legitimat la Farul Constanţa, la Astra Giurgiu şi la Rapid.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare