Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica, despre subiectul care-l macină pe Dan Petrescu! Ce a transmis oficialul FCSB: "E cea mai mare greşeală pe care o fac cei din lumea fotbalului"

EXCLUSIV | Mihai Stoica, despre subiectul care-l macină pe Dan Petrescu! Ce a transmis oficialul FCSB: "E cea mai mare greşeală pe care o fac cei din lumea fotbalului"

FCSB

Comentarii

Oficialul FCSB, Mihai Stoica, a pus într-o altă perspectivă tragerile la sorţi din cupele europene ale echipelor din România.

Djurgarden - CFR Cluj, joi, de la 20.00, şi FCSB - Slovan Liberec, joi, de la 20.30, pe Telekomsport.ro, în turul 3 preliminar Europa League

Mihai Stoica a vorbit într-un interviu acordat Telekom Sport, printre altele, şi despre opiniile oamenilor din fotbal în privinţa norocului sau ghinionului echipelor din România la tragerile la sorţi din competiţiile europene. 

"Asta e cea mai mare greşeală pe care o fac cei din lumea fotbalului. Nu există tragere la sorţi bună, nu există tragere la sorţi proastă. Dacă te califici, înseamnă că a fost bună. Dacă nu te califici, nu a fost. Eu am prea multă experienţă ca să cad în plasa nu neapărat pe care mi-o îninde cineva, dar aici trebuie să experimentezi situaţiile astea ca să realizezi că, de fapt, niciodată nu trebuie să te bucuri după tragerea la sorţi. 

În 2005 am tras ultima echipă din urna capilor de serie, Rosenborg, ne-am bucurat. Ce am făcut? Ne-au eliminat. După aia Steaua (n.r. - FCSB) a tras Galatasaray şi toată lumea a spus că a picat prost. S-a calificat. 

Valencia era cel mai bun adversar pe care puteam să-l găsim în urnă la începutul anului 2005 şi ne-am calificat. Nimeni nu poate să ştie cum întâlneşti adversarul la momentul ăla, mai ales acum când e vorba de un singur meci", a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.  

Meciul dintre FCSB şi Slovan Liberec e în pericol să nu se joace. După Buziuc, alţi patru fotbalişti ai roş-albaştrilor au fost testaţi pozitiv cu COVID-19

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbdan petrescucfr clujfcsb slovan bratislavadjurgarden fcsb 

viewscnt
Articole similare