Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoica, impresionat de un atacant străin din Superligă, din zona play-out-ului

EXCLUSIV | Mihai Stoica, impresionat de un atacant străin din Superligă, din zona play-out-ului

Fotbal

Comentarii

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului senegal de Universitatea Cluj, Mamadou Thiam (27 de ani).

Mamadou Thiam este golgheterul celor de la U Cluj, cu şapte reuşite în 16 etape bifate. A reuşit să marcheze în ultimele trei partide disputate de formaţia lui Ioan Ovidiu Sabău.

Sâmbătă, atacantul african a marcat cele două goluri ale ”Studenţilor” în victoria contrat celor de la FC Botoşani, scor 2-0, şi începe să intre în vederile granzilor din Superligă.

Mihai Stoica, despre Mamadou Thiam: ”Este un străin de valoare”

Mihai Stoica nu este de acord cu cei care susţin că în Superligă s-au transferat prea mulţi jucători străini, iar aceşti au o valoare îndoielnică.

Oficialul ”roş-albaştrilor” consideră că s-au realizat multe transferuri interesant, ale unor jucător valoroşi, care cresc valoarea primei ligi din România. Unul dintre aceşti jucători străini valoroşi este Mamadou Thiam.

Un atacant născut în Franţa, care are în C.V. formaţii importante precum Barnsley (Anglia 2), Clermont şi Nancy (Franţa 2) sau Oostende (Belgia).

  • Mamadou Thiam are şi 5 meciuri şi 2 goluri în naţionala U20 a Senegalului

Cu noi dăduse primul gol, apoi a avut o pauză destul de lungă. Zic: `Bă, să vezi că ăsta a dat doar cu noi`. Şi Bahassa a dat. Ne-am liniştit. Se pare că sunt ceva străini de valoare (n.r. - în campionat). Că toată lumea pune la zid străinii aduşi în Superligă, dar nu este chiar aşa.

Thiam, chiar dacă pare puţin supraponderal. Sau supraponderal, nu puţin...Nici Eric nu era slăbuţ şi poate a fost TOP 3 străini din istoria campionatului nostru.

Aici e o problemă mare. Ne aducem aminte de Ovidiu Maier la Rapid, care a slăbit şi nu mai juca. Sunt unii care pot da randament în zona lor de confort, dar nu ajung la un nivel foarte înalt. 

Contraexemplu este Denis Alibec, care a ajuns la greutatea optimă şi joacă mult mai bine”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Thiam, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: mihai stoicamamadou thiam 

viewscnt
Articole similare