Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mihai Stoichiţă, replică pentru Boloni: "A avut naţionala pe tavă, o iei sau nu o iei?"

EXCLUSIV | Mihai Stoichiţă, replică pentru Boloni: "A avut naţionala pe tavă, o iei sau nu o iei?"

Echipa națională

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal i-a dat replica lui Ladislau Boloni, cu care FRF a negociat pentru postul de selecţioner.

Mihai Stoichiţă a spus, la Orange Sport, că Ladislau Boloni "a avut naţionala României pe tavă", dar a refuzat să preia prima reprezentativă pentru a doua oară în carieră. Stoichiţă i-a dat replica, după ce antrenorul a scos la iveală detalii de la negocierile cu Răzvan Burleanu şi şefii FRF.

EXCLUSIV | Mihai Stoichiţă, replică pentru Boloni: "A avut naţionala pe tavă, o iei sau nu o iei?"

După ce Ladislau Boloni a scos la iveală detalii de la negocierile cu FRF, Mihai Stoichiţă a venit cu o replică pentru antrenorul cu care s-a negociat preluarea postului de selecţioner înainte ca Edi Iordănescu să fie numit în funcţie.

Contactat de Orange Sport, Mihai Stoichiţă a venit cu o replică şi a spus că Boloni "a avut naţionala României pe tavă", dar a refuzat să o preia.

"N-au fost numai astea. M-am uitat şi eu la ce-a declarat. Federaţia i-a pus echipa naţională pe tavă, o iei sau nu o iei? Şi cu asta basta, nu vreau să mai fac comentarii. A ezitat, şi-a făcut propriile lui calcule, probabil. Nu pot eu să-l judec. Practic, a avut o echipa naţională în mână. N-are sens să mai speculăm. Eu ştiu ce a fost şi îmi menţin părerea, i s-a pus echipa naţională pe tavă. Eu ştiu că trebuie să fac contract cu un antrenor care e convins că poate să facă treabă la echipa naţională. Şi atât", a spus Mihai Stoichiţă, la Orange Sport.

După plecarea lui Mirel Rădoi de la cârma echipei naţionale, Federaţia Română de Fotbal a negociat - pe rând - cu Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu şi Ladislau Boloni. Ultimul a fost cel mai aproape să o preia, după ce s-a prezentat şi la sediul FRF pentru a discuta, dar în cele din urmă a refuzat. Clauza legată de meciurile din Liga Naţiunilor l-a făcut pe Boloni să spună "nu" revenirii la echipa naţională.

Ladislau Boloni a mai fost selecţioner la naţionala României între 2000 şi 2001, timp de 13 meciuri, cu o medie de două puncte câştigate per partidă.

Afla mai multe despre: stoichitaboloniechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare