Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mină de aur pentru FCSB. Becali trebuie să se grăbească pentru a realiza transferul principalei ţinte din iarnă: "E un jucător scump, dar preţul lui va exploda"

EXCLUSIV | Mină de aur pentru FCSB. Becali trebuie să se grăbească pentru a realiza transferul principalei ţinte din iarnă: "E un jucător scump, dar preţul lui va exploda"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul lui FCSB a anunţat că va cumpăra un atacant în această iarnă, indiferent dacă Harlem Gnohere va fi vândut sau va rămâne la echipa roş-albastră.

Gigi Becali şi-a îndreptat atenţia către Denis Drăguş, de la Viitorul şi e dispus să achite 3 milioane de euro în schimbul său. A venit şi răspunsul din partea conducerii Viitorului.

"Cu siguranţă, Drăguş este un jucător scump. E posibil să facă 3 milioane de euro. Dar degeaba vorbim noi despre pretenţiile noastre, dacă nu apar oferte pe măsura pretenţiilor. Eu sper ca Drăguş să fie în continuare chemat şi la echipa naţională, să fie şi un titular de bază la Campionatul European din Italia şi cota lui va creşte şi mai mult. Probabil că dacă vrea cineva să facă o ofertă înainte de terminarea sezonului, ar fi mai interesant pentru cel care face oferta, pentru că pe urmă, s-ar putea să explodeze preţul lui", a declarat directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru.

Denis Drăguş a marcat şase goluri şi a oferit trei pase decisive în acest sezon, în toate competiţiile. Atacantul de 19 ani a debutat deja şi la echipa naţională, unde a evoluat în cele două partide cu Serbia.

În ultimii ani, FCSB i-a mai transferat de la Viitorul pe Florin Tănase, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman şi Romario Benzar.

Afla mai multe despre: bivolarudragusfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare