Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mircea Lucescu l-a avertizat pe Mirel Rădoi: "Una e să pregăteşti şi alta e să vezi rezultatul". "Il Luce" e cu ochii pe U21: "Pe el vreau să-l văd"

EXCLUSIV | Mircea Lucescu l-a avertizat pe Mirel Rădoi: "Una e să pregăteşti şi alta e să vezi rezultatul". "Il Luce" e cu ochii pe U21: "Pe el vreau să-l văd"
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, e cu ochii pe cele două naţionale ale României, care joacă, în aceste zile, meciuri importante.

Islanda - România, semifinala barajului pentru EURO 2020, joi, de la 21:45 pe Telekomsport.ro

Mirel Rădoi se află la primul meci important de când a preluat naţionala României. În Islanda, tricolorii joacă pentru finala barajului de calificare la EURO 2020:

"Nu antrenorul face minuni, el ajută jucătorii. Depinde ce au asimilat jucătorii din ce el a pregătit. Sunt convins că a pregătit foarte serios acest  meci, dar una e să pregăteşti şi alta să vezi rezultatul pe terenul de joc. Eu sper ca echipa României să se califice. Ar fi extraordinar şi pentru mine şi pentru toţi care evoluăm în alte ţări, la alte cluburi, în alte culturi fotbalistice. E foarte important. Deci îmi doresc foarte mult să câştige", a declarat Mircea Lucescu pentru Telekom Sport.  

LIVE BLOG | Ucraina U21 - România U21, vineri, 9 octombrie, de la 18:30. Tricolorii mici luptă pentru calificarea la Euro

Mircea Lucescu cunoaşte naţionala U21 a Ucrainei şi l-a avertizat pe selecţionerul Adrian Mutu: "E un meci destul de dificil, pentru că Ucraina a început destul de greu, dar încă mai speră. Nu ştiu în ce măsură vor putea obţine calificarea. Dar sunt vreo 4-5 jucători de la Dinamo Kiev, jucători proveniţi din Academia Dinamo Kiev, jucători destul de talentaţi. Dar am înţeles că şi echipa României este una destul de bună. Deci mă pregătesc pentru un meci disputat. Ştiu că va fi un meci echilibrat, dar în acelaşi timp sper ca România să obţină punctele de care are nevoie pentru o calificare sigură. Vreau să văd şi jucătorii. Şi pentru Băluţă, mai ales, să îl văd în această confruntare cu jucători de aceeaşi vârstă. Şi ei, care fac parte din lotul lui Dinamo Kiev", a mai spus antrenorul pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mircea lucescuromaniaromania u21islanda romaniaucraina romania 

viewscnt
Articole similare