Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mircea Lucescu, suspect de coronavirus. Antrenorul de 74 de ani a fost în cantonamentul lui Dinamo cu o zi înainte de aflarea testelor celor şase jucători

EXCLUSIV | Mircea Lucescu, suspect de coronavirus. Antrenorul de 74 de ani a fost în cantonamentul lui Dinamo cu o zi înainte de aflarea testelor celor şase jucători

Dinamo București

Comentarii

Şase jucători din lotul lui Dinamo au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus, iar meciul care ar fi trebuit să aibă loc în această seară, cu Chindia Târgovişte, a fost amânat.

Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr sunt cei şase jucători care au fost depistaţi pozitiv la testele făcute pentru noul coronavirus. Doar cu o zi înainte de aflarea rezultatelor, Mircea Lucescu a fost şi el prezent în cantonamentul de la Săftica, unde s-au aflat şi cei şase fotbalişti care au coronavirus.

"Il Luce" a fost chemat de reprezentanţii DDB pentru a-i încuraja pe jucători înaintea meciurilor decisive cu Chindia Târgovişte, iar alături de antrenorul de 74 de ani, la Săftica, au fost prezenţi şi liderii galeriei dinamoviste.

"Nea Mircea a fost acolo? Doamne fereşte, ferească Dumnezeu! Doamne, maica Domnului! Deocamdată, nu cred că mai putem discuta de fotbal, e capitol închis. Punct. Nu m-ar mai mira nimic, e blestemat clubul ăsta, chiar nu ştiu ce să spun" , a declarat Florin Prunea la Telekom Sport.

Şase cazuri de coronavirus la Dinamo

Clubul din "Ştefan cel Mare" a primit o nouă lovitură, joi dimineaţă. Ultimul set de teste COVID-19 a scos la iveală noi probleme: şase cazuri pozitive de COVID-19.

Ultimul set de teste pentru depistarea noului coronavirus la Dinamo a fost efectuat marţi dimineaţă, iar rezulatatele au venit la 48 de ore distanţă. Se pare că şase jucători dinamovişti au fost depistaţi cu noul coronavirus. Jucătorii au fost băgaţi în izolare, iar restul lotului va fi supus unui nou set de teste, în orele următoare.

Cei şase jucători depistaţi pozitiv sunt: Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare