Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a "dat din casă". Meciul care l-a înfuriat atât de tare încât nu s-a mai putut abţine: "Au zburat câteva scaune! Cei care erau cu mine au ieşit imediat"

EXCLUSIV | Mirel Rădoi a "dat din casă". Meciul care l-a înfuriat atât de tare încât nu s-a mai putut abţine: "Au zburat câteva scaune! Cei care erau cu mine au ieşit imediat"

FCSB

Comentarii

Mirel Rădoi şi-a început abrupt cariera de antrenor principal, la 34 de ani, la FCSB, iar la echipa lui Gigi Becali a trăit şi meciul care l-a înfuriat cel mai tare până acum. Invitat la Telekom Sport, Rădoi a dezvăluit că a fost scos din minţi de partida FCSB - Rosenborg 0-3, din preliminariile Europa League.

În 2015, Gigi Becali trâmbiţa pe scările de la Arena Naţională că îi va face echipă de Liga Campionilor lui Mirel Rădoi, cel pe care avea să-l numească antrenor principal. Fostul căpitan din Ghencea a acceptat oferta şi, la FCSB, a trăit meciul care l-a enervat cel mai tare.

Rădoi a dezvăluit că după meciul cu Rosenborg, 0-3 din august 2015, l-a scos din minţi şi atunci s-a înfuriat atât de tare încă "au zburat câteva scaune". "După meciul cu Rosenborg, au zburat câteva scaune sus la lojă. Cei care erau cu mine în lojă au ieşit imediat", a povestit Mirel Rădoi, la Telekom Sport. În retur, în play-off-ul de calificare în grupele Europa League, FCSB a învins cu 1-0 în Norvegia, 1-0, dar n-a fost suficient pentru a obţine accesul în grupe.

Mirel Rădoi are coşmaruri cu Rosenborg încă de pe vremea când era jucător. În 2005, fostul căpitan al roş-albaştrilor şi-a dat un autogol, la Trondheim, într-un meci încheiat 3-2 pentru norvegieni. În tur, în Ghencea, FCSB a bătut cu 1-0, dar a pierdut calificarea în Liga Camponilor în deplasare.

Afla mai multe despre: mirel radoifcsbrosenborgvideoeuropa league 

viewscnt
Articole similare