You are here:

EXCLUSIV Mirel Rădoi despre posibilitatea ca România să nu mai aibă reprezentante în cupele europene în acest an: "Ar fi o pată neagră!"

EXCLUSIV Mirel Rădoi despre posibilitatea ca România să nu mai aibă reprezentante în cupele europene în acest an: "Ar fi o pată neagră!"

Fotbal

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, selecţionerul României, Mirel Rădoi a vorbit despre posibilitatea ca echipele din România să părăsească toate cupele europene.

FC Botoşani a fost eliminată deja de Shkendija şi, imediat după meci, selectionerul Mirel Rădoi a vorbit la Telekom Sport despre cel mai negru scenariu posibil pentru fotbalul românesc:

- Ce ar însemna pentru tine, ca selecţioner, ca toate echipele să părăsească cupele europene
MR: "Ar fi o pată neagră în istoria fotbalului românesc. De ce zic asta? Noi avem nevoie ca jucătorii să aibă cât mai multe meciuri internaţionale, pentru a avea experienţă în plus când vin la echipa naţională. Prin prisma echipei naţionale putem renaşte un pic, putem da un semn că se poate, prin prisma rezultatelor echipelor naţionale. Poţi atrage după tine şi cluburile şi antrenorii şi preşedinţii, patronii, jucătorii... toată lumea. Se poate crea o emulaţie naţională"

România mai este reprezentată în Europa în acest an de FCSB şi CFR Cluj, formaţiile cele mai puternice din competiţia internă. FC Botoşani şi Universitatea Craiova au părăsit deja competiţia.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare