You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, noi declaraţii după l-a supărat pe Gigi Becali: ”Dânsul încă nu s-a obişnuit cu mine”

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, noi declaraţii după l-a supărat pe Gigi Becali: ”Dânsul încă nu s-a obişnuit cu mine”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali s-a declarat jignit că Mirel Rădoi a folosit ”el” în loc de ”dânsul” atunci când a făcut referire la patronul FCSB-ului. Însă fostul mare internaţional român spune că n-a avut în niciun moment intenţia de a jigni.

În ultima vreme, Mirel Rădoi a avut mai multe declaraţii în care a criticat modul în care Gigi Becali conduce clubul. Însă patronul FCSB s-a declarat jignit de faptul că Mirel Rădoi nu foloseşte pronumele de politeţe când vorbeşte despre el. Fostul antrenor al FCSB-ului spune însă că n-a avut în niciun moment intenţia să-l jignească şi din nou şi-a cerut scuze:

”Nu, niciodată nu a fost intenţia mea să-l jignesc cu atât mai mult pe el. Nu-mi place să jignesc de obicei, dar dacă s-a simţit lezat, îmi cer scuze, mi-am mai cerut o dată, nu-i niciun fel de problemă. Chiar nu mi-am permis şi nici nu mi-am pus în gând să-l jignesc”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Fostul căpitan spune că, probabil, Gigi Becali a fost deranjat a avut întotdeauna o poziţie în care şi-a spus punctul de vedere, fără să fie subiectiv: ”El probabil că înca nu s-a obişnuit... iar i-am zis ”el”. :) Dânsul nu s-a obişnuit cu mine în atâţia ani în care... eu am avut şi ca jucător discursul ăsta în vestiar, şi vizavi de antrenori am încercat să am o colaborare, şi vizavi de patron, când venea. Deci eu mereu am fost... nu că am ceva personal, nicidecum, Doamne Fereşte”.
 

Afla mai multe despre: gigi becalimirel radoiliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare