You are here:

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, replică genială: ”Cum adică să mă duc eu, antrenor, să dau cu tămâie? Cu ce mă face mai credincios?” Discurs senzaţional despre credinţa în lumea fotbalului

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, replică genială: ”Cum adică să mă duc eu, antrenor, să dau cu tămâie? Cu ce mă face mai credincios?” Discurs senzaţional despre credinţa în lumea fotbalului

FCSB

Comentarii

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Mirel Rădoi a vorbit printre altele despre credinţa în fotbal.

Vintilă îi face pe plac lui Becali nu doar prin acceptul pe care şi-l dă în urma discuţiilor despre prima echipă, ci şi prin discursul său.

Întrebat câte puncte crede că va putea obţine până la finalul turului, Vintilă a răspuns: ”M-ai omorât cu câte puncte. Dumnezeu ştie, eu nu ştiu. Eu încerc să le iau pe toate”. În aceeaşi conferinţă de presă, antrenorul de la FCSB a mai făcut o declaraţie surprinzătoare: ”Nu am dat cu tămâie în vestiar, dar uite că mi-aţi dat o idee. O să dau şi în vestiar pentru că e nevoie. Atmosfera devine din ce în ce mai bună în vestiar, se recapătă o anume încredere care s-a pierdut pe parcurs” a mai spus Vintilă.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, selecţionerul echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi, fost antrenor la FCSB a avut o replică senzaţională pe seama acestei discuţii: ”Într-un meci eu antrenez o echipă, cealaltă echipă are şi ea un antrenor. Amândoi ne rugăm. Dacă stă unul o jumătate de oră şi unul 5 minute, înseamnă că cel care s-a rugat o jumătate de oră va avea câştig de cauză? Nu. Lucrurile astea, când vorbim de Dumnezeu, nu se întâmplă doar atunci pe loc. Nu înseamnă că dacă eu mă dau cu mir şi mă duc la Loto am şanse mai mari ca tine să câştig la Loto. Asta cu tămâia în vestiar e peste limita mea de a înţelege un antrenor. Ce cauţi cu tămâia? A, că te poţi duce să participi la un ritual în care vine un preot, sunt total de acord. Sau tu ai un mir cu care îl dai pe jucător, sunt de acord. Dar să mă duc eu antrenor să dau cu tămâie, nu înţeleg rostul. Cu ce mă face mai credincios ca altă persoană?” a declarat Mirel Rădoi. 

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare