Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Mirel Rădoi sare în apărarea jucătorilor tineri de la naţională: ”Acum 6 luni îi băteau pe Tomori, Abraham sau Mount. Ce, au uitat fotbalul între timp?”

EXCLUSIV Mirel Rădoi sare în apărarea jucătorilor tineri de la naţională: ”Acum 6 luni îi băteau pe Tomori, Abraham sau Mount. Ce, au uitat fotbalul între timp?”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a fost invitat la Telekom Sport. Noul selecţioner a răspuns pozitiv invitaţiei postului nostru de televiziune, la chiar prima apariţie după ce a fost numit oficial în noul său rol.

Unul dintre momentele foarte interesante ale prezenţei lui Mirel Rădoi la Telekom Sport a fost atunci când noul selecţioner a explicat care a fost unul dintre motivele pentru care a acceptat propunerea Federaţiei Române de Fotbal.

”Eu am luat-o ca pe o provocare” i-a mărturisit Mirel Rădoi lui Alexandru Săbău. Selecţionerul a sărit imediat în apărerea foştilor săi elevi de la U21 şi a declarat că unul dintre motivele pentru care a acceptat propunerea FRF a fost tocmai faptul că are încredere maximă în fotbaliştii cu care a ajuns în semifinale la Euro 2019 din Italia şi San Marino: V-am spus, dacă nu apăreau aceste reacţii negative la adresa jucătorilor care în vară ne-au făcut fericiţi, probabil că eram în continuare antrenorul naţionalei Sub-21. Am trăit alături de ei momente senzaţionale. Şi nu doar ca sportivi, ca oameni. Şi să văd reacţiile astea... adică ne uităm la primul 11 al lui Chelsea, Tomoti, Abraham, Mount, sunt trei jucători care au jucat cu noi. Acum şase luni, aceşti jucători i-au bătut, după şase luni de zile, practic nu mai ştiu fotbal. Mi-e greu să cred. Înţeleg perfect diferenţa de valoare, de ritm, de intensitate, de forţă, de gândire, numărul mare de meciuri şi de minute jucate de aceşti jucători faţă de români, înţeleg orice.  Dar de acolo până să încerci să spui că, ceea ce s-a întâmplat, s-a întâmplat doar din cauza jucătorilor U21, mi se pare strigător la cer.a dezvăluit Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

El a găsit o explicaţie şi pentru prestaţia slabă a jucătorilor mai tineri în partida contra Spaniei, de la Madrid: ”Probabil s-a gândit să vadă cum reacţionează sub presiune, într-un meci cu miză pentru Spania. Pentru că pentru România meciul nu mai avea miză. La vârsta asta, când nu mai ai niciun obiectiv, pe tine trebuie să te motiveze astfel de meciuri” a mai declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel rădoiechipa naţională 

viewscnt
Articole similare