Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM Stoica, complicaţii înainte West Ham - FCSB! Ce probleme îi aşteaptă pe suporterii roş-albaştri: ”Nu au voie să poarte însemnele clubului nostru”

EXCLUSIV | MM Stoica, complicaţii înainte West Ham - FCSB! Ce probleme îi aşteaptă pe suporterii roş-albaştri: ”Nu au voie să poarte însemnele clubului nostru”

FCSB

Comentarii

FCSB va debuta în grupele Conference League pe terenul celor de la West Ham United, pe 8 septembrie, de la ora 22:00.

EXCLUSIV | MM Stoica explică situaţia înainte de West Ham - FCSB! Ce probleme îi aşteaptă pe suporteri: ”Nu au voie să poarte însemnele clubului nostru”

West Ham United este principala favorită în grupa B din Conference League, din care mai fac parte FCSB, Anderlecht şi Silkeborg.

FCSB va începe cu un duel de foc grupa din Conference League. ”Roş-albaştrii” se vor duela cu West Ham United, pe 8 septembrie, de la ora 22:00.

A fost un adevărat haos cu biletele pus în vânzare pentru Conference League. MM Stoica, însă îi asigură pe suporteri că face toate eforturile ca ei să aibă toată susţinerea. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că personalul de la ticketing va face deplasarea la Londra încă de miercuri dimineaţa.  

”Noi avem la momentul ăsta 3125 de bilete, ni s-au alocat, am oprit vânzările, a fost o procedură foarte complicată, şi altfel nu se putea, am primit foarte multe recenzii negative din partea suporterilor noştri, noi neavând absolut nicio vină. Noi nu putem să facem altceva decât să punem în practică hotârările celor care organizează meciul. Ei au spus nu avem timp să tipărim, să trimitem biletele fizic în România, atunci faceţi voi nişte vouchere şi le preschimbă cei care le achiziţionează în România cu biletele propriu-zise miercuri şi joi la London Stadium.

Am oprit pentru că se vindeau multe, asociaţia Salvaţi Steaua şi cu Peluza Nord au primit o parte din bilete, restul de vouchere au fost achiziţionate de suporterii care vor face deplasarea din România la Londra, deplasare extrem de costisitoare iar 1500 de bilete au fost rezervate pentru suporterii noştri din UK.

Eu am primiut foarte multe informaţii de la suporterii care şi-au achizitionat şi vor sta în zone, doar că în zone diferite de zona în care vor sta suporterii noştri, nu au voie să poarte însemnele clubului nostru, sigur că nu au voie să se manifeste ca un suporter stelist. Complicat, dar era singura soluţie. Noi vom duce tot personalul nostru de la ticketing, va merge la Londra, de miercuri dimineaţa, cu echipa, pentru a se pune la dispoziţia suporterilor din UK”, a explicat MM Stoica. 

Program FCSB în grupele Conference League:

  • Prima etapă: 8 septembrie, 22:00: West Ham - FCSB
  • Etapa 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB - Anderlecht
  • Etapa 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg - FCSB
  • Etapa 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB - Silkeborg
  • Etapa 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht - FCSB
  • Etapa 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB - West Ham

West Ham United are un lot de jucători cotat la 432 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

FCSB are un lot de jucători cotat la 33 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

EXCLUSIV | MM Stoica a pus ochii pe un jucător de la U Cluj: ”M-a şocat! E un exemplu”. Detaliul care l-a dat pe spate

Afla mai multe despre: mm stoicawest ham - fcsbbilete fcsb 

viewscnt
Articole similare