Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV MM Stoica îl avertizează pe Gigi Becali: ”Dawa nu îmi pare de FCSB”. Motivul învocat

EXCLUSIV MM Stoica îl avertizează pe Gigi Becali: ”Dawa nu îmi pare de FCSB”. Motivul învocat

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îl vrea şi pe fundaşul central Joyskim Dawa de la FC Botoşani, club de la care l-a achiziţionat în această iarnă şi pe Malcom Edjouma.

EXCLUSIV MM Stoica îl avertizează pe Gigi Becali: ”Dawa nu îmi pare de FCSB”. Motivul învocat

Patronul FCSB a dezvăluit că a oferit 200.000 de euro pentru transferul lui Dawa, fundaş cu selecţii în naţionala Camerunului. 

Valeriu Iftime a transmis clar că fără 800.000 de euro Joyskim Dawa nu va pleca de la Botoşani. Astfel, transferul s-a blocat.

MM Stoica a dezvăluit că nu îl vede pe Dawa la FCSB. 

”Eu la momentul ăsta ştiu că ne-am oprit. Gigi voia un fundaş dreapta, neapărat. Eu am crezut că suntem ok cu Creţu şi cu Ovidiu Popescu. Ovidiu Popescu, în 2021, a jucat titular cu germania, fundaş dreapta, şi a făcut-o bine. Acum avem trei, va fi o luptă în trei. Dawa nu ştiu dacă e în actualitate. Despre Papa nu s-a discutat. Gigi l-a întrebat pe Iftime în alt context despre Papa. Dawa nu îmi pare de FCSB. Nu vorbesc despre faza de la golul lui Bauza, în general.

Eu am altă filosofie. Contează folosofia patronului, care vrea jucători puternici care să dea cu capul. Eu i-am explicat că doi fundaşi centrali cu cel mai bun joc de cap sunt Marquinhos şi Sergio Ramos. 183, 184 cm amândoi. Impabatabili în jocul aerian.

Nu are legătură statura, dar citez din Gigi Mulţescu. I-a spus unui fundaş central: ”Băi, ai 193 cm şi când sari la cap ai 175 cm”. Dawa e bun la jocul aerian, doar că pe construcţie văd probleme. Să nu se supere lumea, că văd lume ofuscată, dar de asta sunt aici. Avem nevoie de un fundaş central”, a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro. 

Joyskim Dawa a fost transferat la FC Botoşani în vara lui 2021, liber de contract, iar de atunci a strâns 20 de partide în toate competiţiile, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol, în 1.701 minute strânse pe teren.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Joyskim Dawa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mm stoicadawa 

viewscnt
Articole similare