adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | Moment unic în direct cu Giovanni Becali. Impresarul şi-a dezvăluit marele secret: "Toţi vin la mine"

EXCLUSIV | Moment unic în direct cu Giovanni Becali. Impresarul şi-a dezvăluit marele secret: "Toţi vin la mine"

Fotbal intern

Comentarii

Giovanni Becali este, cu siguranţă, cel mai important impresar din fotbalul românesc. Alături de fratele său, Victor, agentul în vârstă de 70 de ani a realizat transferuri spectaculoase pentru fotbaliştii români.

În vara anului trecut, Giovanni Becali a bifat două transferuri surprinzătoare pentru fotbaliştii săi. Galatasaray a plătit 6,5 milioane de euro pentru Alexandru Cicâldău şi 4,1 milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan, însă aventura celor doi în Turcia s-a încheiat rapid.

Cicâldău este acum la Al Ittihad Kalba, iar Moruţan evoluează în Serie B, sub formă de împrumut, la Pisa. Deşi cei doi mijlocaşi români n-au confirmat la Galatasaray, Giovanni Becali a dezvăluit cum reuşeşte transferurile importante din fotbalul românesc.

"Când scouterii şi directorii sportivi din Europa au de ales între un fotbalist olandez şi un fotbalist român, de aceeaşi valoare, toţi îl iau pe al meu. Din păcate, jucătorii mei nu sunt la valoarea aia. Fatih Terim, care a crezut în ce i-a spus directorul sportiv şi în ce i-am spus eu, văd că a fost dat afară. Iar eu nu le-am vândut decât doi jucători pe 12 milioane de euro. Galatasaray nu ia jucători de 6 milioane, de 7 milioane, Galatasaray ia un jucător, îi dă un salariu de 4 milioane de euro pe an, aşa cum îi dă lui Icardi" , a declarat Giovanni Becali la Orange Sport.

viewscnt
Articole similare