Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentele cumplite prin care a trecut Alexandru Tudor: "Am fost împuşcat în ambele picioare"

EXCLUSIV | Momentele cumplite prin care a trecut Alexandru Tudor: "Am fost împuşcat în ambele picioare"

Fotbal intern

Comentarii

În această lună, se împlinesc 29 de ani de la Revoluţia din 1989. Pe atunci tânăr fotbalist, Alexandru Tudor şi-a amintit de momentele cumplite prin care a fost nevoit să treacă în acea perioadă.

"Cine nu face ascultare de părinţi şi iese pe stradă într-o revoluţie riscă să îşi fure nişte gloanţe. Aveam 18 ani şi chiar m-am uitat pe monumentele celor care au murit atunci şi majoritatea erau născuţi în '70-'71. Deci probabil aia era modalitatea de gândire a generaţiei noastre.

Am fost împuşcat pe la Aviatorilor. Am fost împuşcat în ambele picioare. Îmi treceau gloanţele pe deasupra capului şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că au trecut pe deasupra capului şi că mi-au intrat în picioare, nu invers. Nici acum nu sunt refăcut complet, chiar şi acum alerg cu o anumită rezervă aşa.

Dacă aşa a rânduit să se întâmple.. Credeţi că m-aş fi întâlnit cu evenimentele sportive, cu jucătorii, cu echipele cu care m-am întâlnit dacă eram fotbalist? Eu nu cred. Probabil aş fi câştigat mai mulţi bani, dar, probabil, dacă Dumnezeu mi-a rânduit să o iau pe drumul ăsta, probabil pe aici am treabă.

Mi-a scos un coleg de arbitraj un certificat de revoluţionar. M-a ajutat foarte mult cu acele hârtii. Nu cred că am schimbat nimic atunci. Am fost praf în vânt. Ce am făcut acolo? Am fost o victimă. Era totul hotărât înainte de toate acele evenimente. Noi cei din stradă visăm că putem schimba ceva" , a declarat Alexandru Tudor pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru tudoraviatorilorarbitru 

viewscnt
Articole similare