Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul în care Alexandru Tudor s-a întâlnit pe stradă cu liderii de galerii din Bucureşti: ”Stadionul transformă oamenii”

EXCLUSIV | Momentul în care Alexandru Tudor s-a întâlnit pe stradă cu liderii de galerii din Bucureşti: ”Stadionul transformă oamenii”

Superliga

Comentarii

Alexandru Tudor spune că nu are probleme cu suporterii pe stradă, chiar dacă este unul dintre cei mai contestaţi arbitri din Liga 1. Centralul din Bucureşti spune că nici măcar cu liderii de galerii nu a avut probleme.

Arbitrii din Liga 1 nu se bucură de prea multă simpatie în rândul suporterilor. Alexandru Tudor spune că lucrurile stau diferit când se întâlneşte cu fanii în viaţa privată. Arbitrul în vârstă de 46 de ani spune că inclusiv cu liderii de galerii a avut întâlniri normale:

”M-am întâlnit chiar cu liderii de galerii, cu toti trei (n.r. FCSB, Dinamo şi Rapid). Cu unul m-am întâlnit, aveam eu botezul şi celălalt avea botezul cu unul pe stradă cu altul, la magazin şi toti au avut o reacţie normală, de om contra om, am vorbit, ”ce faci? Cum îţi merge?” Probabil că s-ar fi întâmplat altfel în alte ţări. Stadionul transformă oamenii”, a declarat Alexandru Tudor pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru tudorrapiddinamofcsbsuporteri 

viewscnt
Articole similare