Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul în care Anghel Iordănescu a fost aproape de revenirea în fotbal. Ofertă surprinzătoare pentru a face echipă cu fiul său

EXCLUSIV | Momentul în care Anghel Iordănescu a fost aproape de revenirea în fotbal. Ofertă surprinzătoare pentru a face echipă cu fiul său

Fotbal

Comentarii

Edward Iordănescu a discutat, în EXCLUSIVITATE, la Telekom Sport despre şansele ca tătăl său, fostul selecţioner Anghel Iordănescu, să revină în fotbal la fel cum a procedat şi Mircea Lucescu.

Iordănescu Jr. a povestit despre o ofertă pe care a primit-o din afara Europei, care ar fi fost foarte avantajoasă din punct de vedere financiar. Edward Iordănescu ar fi fost antrenor, iar tatăl său ar fi ocupat funcţia de manager general.

”Nu ştiu dacă e un an, un an şi ceva de când am fost abordat de un club din afara spaţiului european şi mi s-a propus acel proiect în echipă cu tatăl meu. El să fie manager general şi eu antrenor principal.

Clar că nu puteam să iau o decizie pe loc, erau multe lucruri de discutat, dar am considerat că printre primele lucruri pe care trebuia să le fac era să să-l abordez să văd dacă este deschis sau nu. Era vorba de un contract foarte mare.

Practic familia noastră câştiga de două ori. I-am spus în linii mari, i-am spus condiţiile şi nici nu a vrut să audă. Mi-a spus: <<Te susţin necondiţionat, am încredere în traseul tău, nu îmi cere să mai intru în fotbal>>, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: anghel iordanescuedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare