Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul în care Mihai Stoica şi-a întâlnit idolul într-un meci de fotbal: "Venea şi mă bătea mereu"

EXCLUSIV | Momentul în care Mihai Stoica şi-a întâlnit idolul într-un meci de fotbal: "Venea şi mă bătea mereu"

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit, în direct la Orange Sport, că idolul său este Gheorghe Hagi. De asemenea, managerul general al FCSB-ului şi-a amintit şi de meciurile în care se confrunta la juniori cu actualul antrenor al Farului.

"De când cu Hagi, de la meciul cu Slovenia, n-am mai simţit la fel pentru echipa naţională. Îmi pare foarte rău, dar aşa este. Naţionala asta s-a confundat cu Hagi prea mult timp, chiar dacă au fost şi alţi jucători uriaşi.

  • În noiembrie 2001, cu Hagi selecţioner, România a ratat calificarea la Campionatul Mondial, după ce pierdut barajul cu Slovenia, 1-2, în deplasare, şi 1-1, pe propriul teren

Idolul nu ţi-l poţi schimba. Chiar dacă sunt de o vârstă cu Hagi, el a fost idolul meu, pentru că a început de tânăr să ne distrugă pe toţi, ne-a terminat carierele. Ne doream şi noi să câştigăm seria la juniori, dar el juca la echipa naţională şi venea şi pe la meciurile noastre de juniori.

Am jucat împotriva lui. Ştiam cine era Hagi şi tot trăgeam speranţe să nu vină şi la juniori să joace împotriva noastră. Noi am avut echipă foarte bună de juniori la Galaţi, Vali Ştefan, Ion Gigi, Cornel Ungureanu, chiar aveam şanse mari să o batem pe Farul fără Hagi. Însă venea Hagi şi ne bătea Farul cu 3-1, pentru că Hagi dădea goluri şi pase de gol.

El va rămâne idolul meu, iar ziua în care l-am cunoscut a însemnat mult pentru mine. Când am văzut ce om este, când am văzut ce caracter şi cât bun simţ are... Cine îl vede doar aşa cum se agită pe banca tehnică, are o impresie greşită, dar Hagi este cu totul şi cu totul altfel" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbhagi 

viewscnt
Articole similare