Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul în care Nicolae Dică a intrat ruşinat în vestiarul FCSB-ului: ”I-am zis că nu vreau să intru singur”

EXCLUSIV | Momentul în care Nicolae Dică a intrat ruşinat în vestiarul FCSB-ului: ”I-am zis că nu vreau să intru singur”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a fost transferat în ianuarie 2004 de FCSB, de la FC Argeş, echipă unde atunci era printre cei mai buni jucători din echipă. Actualul antrenor al FCSB-ului susţine că a avut mari emoţii în momentul în care a intrat în vestiarul noii sale echipe.

La 24 de ani, Nicolae Dică juca la FC Argeş, unde era unul dintre jucătorii foarte importanţi. Aşa a reuşit să atragă atenţia FCSB-ului, care l-a transferat în ianuarie 2004. S-a impus repede, a devenit şi aici jucător de bază, a marcat 65 de goluri în 170 de meciuri, a jucat în grupele Ligii Campionilor şi a ajuns în semifinalele Cupei UEFA.

Însă, până să atingă aceste peformanţe, Dică a povestit cum s-a simţit în momentul în care a intrat pentru prima dată în vestiarul FCSB-ului. Fostul atacant susţine că a avut mari emoţii şi a fost ajutat de Sorin Paraschiv să se acomodeze:

”Îl cunoşteam pe Paraschiv de la juniori. Şi l-am sunat pe el şi i-am spus, ”Para, nu vreau să intru singur în vestiar. Vreau să vin împreună cu tine”. Erau la Steaua jucători foarte mari şi când ajungi la cea mai mare echipă din România... aveam emoţii şi eram puţin ruşinos. Şi cum s-a nimerit, să am un loc liber chiar lângă el, pentru că plecase Nanu”, a declarat Dică pentru Telekom Sport, în cadrul ediţiei din această săptămână a TOP Interviurilor.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbliga 1fc arges 

viewscnt
Articole similare