You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Edi Iordănescu a refuzat o ofertă importantă: ”Nu pot să fiu fals”. Ce s-a întâmplat la negocieri

EXCLUSIV | Motivul pentru care Edi Iordănescu a refuzat o ofertă importantă: ”Nu pot să fiu fals”. Ce s-a întâmplat la negocieri

Dinamo București

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Edward Iordănescu a vorbit, printre altele, şi despre negocierile pe care le-a purtat cu Dinamo. Tehnicianul a pregătit-o pe CFR în startul sezonului, iar apoi putea ajunge în Ştefan cel Mare.

Iordănescu a explicat motivele pentru care nu a acceptat oferta lui Dinamo şi a discutat despre situaţia în care se află alb-roşii.

Am avut o ofertă de la Dinamo, dar nu-mi place să vorbesc de subiectele astea foarte mult. Era greu, am crescut în altă parte. Mi s-au făcut anumite promisiuni, dar cred că era mai important pentru club să aibă un antrenor mai aproape de tradiţia ei, de sufletul ei. Am spus că Dinamo este singura echipă din Românie pe care nu aş putea s-o antrenez, pentru că nu ştiu dacă aş putea să mă integrez acolo şi dacă aş fi vreodată acceptat.

Nu pot să fiu fals, nu o să reneg anumite simpatii pe care le am. O să încerc să-mi fac treaba aşa cum pot, într-un mod profesionist, dar nu o să pot să reneg anumite lucruri.

Nu-mi explic ce se întâmplă la Dinamo, pentru că ştiu anumite detalii, ştiu că există o stabilitate financiară, ştiu cam ce salarii sunt acolo, ştiu ce buget există. Au condiţii foarte bune, o bază bună, alimentaţie, vitaminizare. Selecţia, din punctul meu de vedere, e discutabilă. Când jucătorii nu performează, înseamnă că nu ai fost inspirat în selecţie.

Dinamo ar fi trebuit să fie acolo sus, nu să aibă emoţii pentru playoff. Nu ştiu dacă să se bată neapărat pentru campionat cu şanse reale, dar să nu se întâmple ce s-a întâmplat sezonul trecut”, a spus Edward Iordănescu, la Telekom Sport

 

Afla mai multe despre: edi iordanescudinamoofertafcsb,  

viewscnt
Articole similare