Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Eugen Neagoe şi Marius Croitoru au sărit la bătaie la finalul meciului dintre U Cluj şi FC Argeş

EXCLUSIV | Motivul pentru care Eugen Neagoe şi Marius Croitoru au sărit la bătaie la finalul meciului dintre U Cluj şi FC Argeş

Superliga

Comentarii

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, în compania echipei FC Argeş, în etapa a XVIII-a din Superligă.

Pentru Universitatea Cluj a marcat Remacle (61), iar pentru FC Argeş a înscris Garita (18). După fluierul final, Marius Croitoru şi Eugen Neagoe au fost foarte supăraţi.

Nervii au cedat, iar din imaginile de la finalul meciului reiese că antrenorii au fost la un pas de bătaie. Cei doi tehnicieni au fost despărţiţi, Eugen Neagoe părând foarte supărat. 

Eugen Neagoe şi Marius Croitoru au fost ţinuţi cu greu să nu se ia la bătaie la finalul meciului U Cluj - FC Argeş 1-1.

Motivul pentru care Eugen Neagoe şi Marius Croitoru au sărit la bătaie la finalul meciului dintre U Cluj şi FC Argeş

Conflictul dintre cei doi a izbucnit după fluierul de final. Totuşi, ar exista un motiv pentru care conflictul dintre cei doi ar fi început. Potrivit surselor Orange Sport, Eugen Neagoe i-ar fi întins mâna la finalul meciului lui Marius Croitoru, iar antrenorul de la FC Argeş nu ar fi dorit să îi strângă mâna, motiv pentru care a izbucnit disputa. 

Arbitrul partidei, Andrei Chivulete, a încercat să aplaneze totul, iar la final, cei doi antrenori s-ar fi împăcat. 

Afla mai multe despre: u cluj-fc argeş-neagoe-croitoru 

viewscnt
Articole similare