Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul surprinzător pentru care Budescu n-a impresionat la FCSB: "Eu n-aş fi putut aşa ceva". Ce spune Mihai Stoica de negocierile purtate de Sepsi cu mijlocaşul

EXCLUSIV | Motivul surprinzător pentru care Budescu n-a impresionat la FCSB: "Eu n-aş fi putut aşa ceva". Ce spune Mihai Stoica de negocierile purtate de Sepsi cu mijlocaşul

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu s-a despărţit în această iarnă de FCSB, iar acum negociază intens cu Sepsi. Patronul echipei din Sf. Gheorghe a dezvăluit că este foarte aproape să bată palma cu mijlocaşul de 32 de ani.

"Mă surprinde această mutare. Nu mă aşteptam ca el să meargă acolo şi să se mute din Ploieşti. Noi am făcut eforturi foarte mari să-l convingem să se mute în Bucureşti. Nu s-a mutat şi făcea naveta, de aia mă şi mir. E clar că vrea să arate că mai are un cuvânt de spus la nivelul Ligii I.

Eu n-aş fi putut să fac aşa ceva. Un fotbalist trebuie să aibă un confort psihic. În momentul în care parcurgi o distanţă atât de lungă în fiecare zi, nu poţi fi la fel de concentrat ca atunci când ai de făcut 2 km până la baza de pregătire. Asta a fost o condiţie pe care eu am insistat să o punem, Gigi Becali a spus să avem o discuţie în trei, nu a mai avut loc această discuţie, Budescu a promis că se mută, nu s-a mutat... Aia a fost, aşa s-a scris istoria.

La el era problema şi de timp. Eu stau în nordul Bucureştiului şi fac până la baza de pregătire aproximativ 45 de minute. În fiecare dimineaţă. Budescu are şi el o explicaţie. Are o casă foarte frumoasă la Ploieşti şi este un familist cum rar mi-a fost dat să văd. El este lipit de soţie şi de copiii lui, aceasta este explicaţia" , a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu a reuşit să adune doar 11 apariţii în actuala stagiune, în care a marcat un singur gol şi a oferit o pasă decisivă.

După ce a prins play-off-ul în sezonul trecut, Sepsi ocupă acum poziţia a 10-a în Liga I şi se află la şase puncte de locul al şaselea, ocupat de Farul Constanţa.

  • 1,3 milioane de euro valorează Constantin Budescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare