Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Nadia Comăneci s-a trezit cu telefonul lui Gică Hagi de ziua ei: "Am primit aşa de multe mesaje din întreaga lume!"

EXCLUSIV Nadia Comăneci s-a trezit cu telefonul lui Gică Hagi de ziua ei: "Am primit aşa de multe mesaje din întreaga lume!"

Gimnastică

Comentarii

Multipla campioană olimpică la gimnastică, Nadia Comăneci, a împlinit azi 60 de ani!

De ziua Nadiei, Telekom Sport a stat de vorbă cu multipa campioană olimpică la gimnastică care ne-a dezvăluit că şi-a inceput ziua cu telefonul primit de la Gică Hagi!

"M-a sunat Gică Hagi mai devreme. Am primit aşa de multe mesaje din ţară şi din intreaga lume pentru ziua de azi. Foarte multe, incerc să le deschid acum şi să raspund la toată lumea.

Am decis să imi iau câteva zile libere cu câţiva prieteni şi familia şi să petrecem in Las Vegas.

Au inceput surprizele de ieri, dar surpriza cea mai mare e că suntem impreuna şi este destul de dificil cu această pandemie şi faptul că putem totuşi să ne intalnim cu prietenii cu care nu ne-am văzut de 2 ani şi jumătate... e fabulos!

Nu mă gândesc exact la număr pentru că nu s-au schimbat prea multe in felul in care mă simt in ultimii 20 ani. Faptul că suntem sănătoşi şi ii avem pe cei dragi lângă noi. Mă bucur că a mai trecut un an şi sunt bine!", a declarat, in exclusivitate, pentru Telekom Sport, Nadia Comaneci. 

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind decorarea fostei gimnaste Nadia Comăneci cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer, în semn de înaltă apreciere şi recunoaştere pentru excepţionala carieră sportivă, pentru rezultatele remarcabile obţinute în calitate de reprezentantă a României, precum şi pentru implicarea în popularizarea sportului.

"E o mare onoare să primesc această decoraţie, aştept cu nerăbdare să ajung in ţără, nu am reuşit să mă intâlnesc cu domnul preşedinte, dar aştept acest moment şi stau şi mă gândesc că m-am retras de foarte mult timp, insă incerc să fiu alături in continuare de sport, de gimnastică!" a conchis marea sportivă.

Nadia Comăneci, "Zeiţa de la Montreal", românca multiplă campioană olimpică, mondială şi europeană, care a scris istorie în gimnastica mondială reuşind primul 10 perfect, a împlinit, vineri, 60 de ani.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: nadia comanecigica hagi 

viewscnt
Articole similare