Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV "Ne-au zis că putem pleca acasă". Fotbalul a fost dat peste cap în Ucraina! Mihai Leca şi-a făcut bagajele: "Îmi pare rău de ce se întâmplă şi m-a uimit totul"

EXCLUSIV "Ne-au zis că putem pleca acasă". Fotbalul a fost dat peste cap în Ucraina! Mihai Leca şi-a făcut bagajele: "Îmi pare rău de ce se întâmplă şi m-a uimit totul"
Comentarii

Mihai Leca (29 de ani) se află în Ucraina, unde evoluează la FC Lvov.

"Ne-au zis că putem pleca acasă". Fotbalul a fost dat peste cap în Ucraina! Mihai Leca şi-a făcut bagajele: "O să mă ducă o maşină de la club în Polonia. E agitaţie"

Mihai Leca a semnat cu FC Lvov în octombrie 2021, liber de contract după despărţirea de FC Argeş. Acum, Leca se află în ţara unde a izbucnit râzboiul şi a povestit pentru Telekom Sport atmosfera apăsătoare. 

Clubul i-a transmis deja că poate să plece spre România. Campionatul a fost, momentan, întrerupt!

"Eu stau la 10 kilometri de oraş. Acum când am ajuns la baza de antrenanement am vorbit cu colegul meu şi zice ai auzit sirenele? Îi zic nu, uite cum se auzea de la 8 dimineaţa şi mi-a pus inregistrare pentru că a filmat el.

M-a surprins totul, m-am trezit la 8.30 şi am văzut 30 de mesaje pe telefon m-am gândit, băi ce se întâmplă? Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva dacă toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. A început parcă să fie aşa agitaţie, sunt mai multe maşini, văd multă lume pe la magazine. Acum vin de la sedinţă, ne-a spus că nici ei nu ştiu la ce să se aştepte, în afara de cele 30 de zile s-ar putea să mai fie alte 30, să se mai prelungească perioadă şi depinde ce amploare ia razbioul ăsta.

Ne-au zis că putem pleca acasă acum câteva zile, să asteptam să vedem ce se mai întâmplă. Am avut o discuţie separată noi cei care suntem străini, ne-au spus că dacă luăm decizia să plecăm la altă echipă sau în altă ţară să jucăm, să nu mai continuam aici, ei ne dau actele nu ne opresc aici cu forţa. 

O să încep să îmi fac bagajele şi din câte am înţeles o să trimita cei de la club o maşină să ne lase în Polonia, avem o ora şi ceva de mers. Am ales să plec prin partea asta prin Polonia, merg şi cu colegii mei, suntem 3 şi nu mai plec singur şi după din Polonia o să găsesc probabil zbor. Nu pot să zic că mi-e frică, adica nu aş vrea să îmi fie,. Îmi pare rau de ce se întâmplă şi m-a uimit totul", a declarat Mihai Leca pentru telekomsport.ro. 

Rusia a lansat rachete şi bombe asupra unor ţinte de pe teritoriul ucrainean, iar tancurile sale au trecut graniţa cu Belarus pentru invada Ucraina.

Afla mai multe despre: mihai lecaucraina războiucraina - rusia 

viewscnt
Articole similare