Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Negoiţă VS. Borcea! Un oficial din tabăra rivalilor a dat totul din casă: ”Doar unul trăia pentru Dinamo”

EXCLUSIV Negoiţă VS. Borcea! Un oficial din tabăra rivalilor a dat totul din casă: ”Doar unul trăia pentru Dinamo”
Comentarii

Dinamo nu a reuşit "minunea" de a întoarce acel 0-2 din turul barajului cu "U" Cluj şi a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, după 1-1 în Ştefan cel Mare cu "şepcile roşii", care au promovat.

EXCLUSIV Negoiţă VS. Borcea! Un oficial din tabără rivalilor a dat totul din casă: ”Doar unul trăia pentru Dinamo”

Este prima retrogradare din istoria de 74 de ani a clubului Dinamo! MM Stoica l-a acuzat după retrogradare pe Ionuţ Negoiţă, fostul patronul a lui Dinamo, sub comanda căruia clubul din Ştefan cel Mare a a cunoscut pentru prima dat starea de insolvenţă!

După ce l-a criticat pe Negoiţă, MM l-a lăudat pe Borcea: ”Era disperat, trăia pentru Dinamo!”.

”Negoiţă n-a simţit nimic pentru Dinamo. Borcea era disperat, trăia pentru Dinamo. Poate că făcea şi el nefăcute, dar Borcea era dinamovist. Cu Borcea, în timpul meciurilor nu se poate discuta. Nu l-am simţit pe Negoiţă dinamovist”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport. 

Ionuţ Negoiţă a fost patronul celor de la Dinamo în perioada 2013-2020. În tot acest timp, Dinamo a cucerit un singur trofeu - Cupa Ligii în 2016/2017, competiţie desfiinţată între timp.

Cristi Borcea (52 ani) a fost implicat la Dinamo din 1995 până în 2014, când în Dosarul Transferurilor a primit 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare. Iar după ce şi-a ispăşit pedeapsa, fostul preşedinte al „câinilor” a anunţat că nu va mai contribui financiar în Ştefan cel Mare. 

În stagiunea recent încheiată, formaţia din "Ştefan cel Mare" a înregistrat opt victorii, şapte egaluri şi 24 de eşecuri, rezultate care au dus în cele din urmă la deznodământul actual.

Printre cele mai drastice eşecuri au fost cele cu FCSB (scor 0-6), Universitatea Craiova (0-5, respectiv 1-6) şi FC Botoşani (0-4).

Afla mai multe despre: mm stoicaionuţ negoitaborcea 

viewscnt
Articole similare